2777
2789

ازدواج دوممه شوهرم ازدواج اولش باخانوادش ی حیاط میشینیم خونه ها جداهستن حتی برای خوابیدن هم پیش اونا میخوابه ب من میگه تو نوکر منی فقط برای کار کردنی ن خرجی میده ن رابطه داریم تو اتاق اونا میخوابه خونه نمیخوابه بچمم ۱.۵ سالشه مشاوره  میگع  طلاقتوبگیری گوشه خونتون بترشی ازاین بهتره  از این شوهر درنمیاد  یاباید لال کر کور باشی کجا رف کی رف کی اومد تحمل کنی یا هم طلاق بگیری گف نظر منو بپرسی طلاق بهتره برات. با خواهرمم حرف زدم اونم گف اگ بخوای طلاق بگیری بایدخونه مستقل اجاره کنی خونه پدر راحت نمیمونی باز همون کارا میشه اونوخ اذیت میشی یعدش هم گف باور کن شوهر همه اینطوره هیشکی خوب نیس زندگیش بخاطر بچت تحمل کن نمدونم واقعا چ کنم شماجای من باشین چیکارمیکنین

جدا بشو 

مگه چقدر عمر میکنی که اینجوری بگذرونیش؟ 

نه شوهر هیشکی اینجوری نیس 

بکن بنداز دور این وصله ی ناجور رو

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

شوهرم همش حرفش اینه بچه بزرگ شه طلاق میدم اونوخ عادت میکنه ب ما اونقد اذیت میکنم هیچی خودت باپای خودت بری و هیچی نمیدم بامشاوره درمیون گذاشتم میگه اگ نخواد بده نمیده خوب توافقی تموم کن  اون هرچقد هم تو منتظر بمونی بری طلاق بده نمیده اگ نمیتونی تحمل کنی باید خودت درخواست بدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا شو 

کجا زندگی همه اینطوره 

مشکل همه دارن ولی نه در این حد

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

جدا بشو مگه چقدر عمر میکنی که اینجوری بگذرونیش؟ نه شوهر هیشکی اینجوری نیس بکن بنداز دور این وصله ی ن ...

واقعا خسته شدم اصن ی کلام باادم حرف نمیزنه همش حرفای تیکه دار میزنه پیش همه بهم

ببخشید عزیزم احساس میکنم واسه فرار از حرف ها و کنایه های دوست و پدر و مادر و فامیل انقد سریع و بدون تحقیق ازدواج کردی پس اگه برگردی این کنایه ها شدیدتر خواهد بود سعی کن شوهرتو درست کنی موندن و درست کردن واسه شما خیلی بهتر از جداییه

این که میخواسته اینجوری باهات کنه چرا ازدواج کرده؟

نمدونم ک والا ب خودش میگم مشاور هم گف میگه مگه کور بود ازاول نمیدید تورو چطوری حالا هرروز ازت ایراد میگیره

واقعا خسته شدم اصن ی کلام باادم حرف نمیزنه همش حرفای تیکه دار میزنه پیش همه بهم

هر طور که شده زندگیتو جمع و جور کن 

اگر درست میشه شوهرت که درستش کن 

اگر نه محکم و قوی باش و جدا بشو مسقل زندگی کن 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

ببخشید عزیزم احساس میکنم واسه فرار از حرف ها و کنایه های دوست و پدر و مادر و فامیل انقد سریع و بدون ...

ن بخاطر فامیل ن فقط پدرمادرم باعث شدن میخواستن دوباره ب یکی دگ بدن گفتم اینبار خودم انتخاب کنم

ن بخاطر فامیل ن فقط پدرمادرم باعث شدن میخواستن دوباره ب یکی دگ بدن گفتم اینبار خودم انتخاب کنم

خوب همون عزیزم تحت فشار بودی از خدا میخوام کمکت کنه بتونی زندگیتو درست کنی و شوهرت سر به راه بشه 

خوب همون عزیزم تحت فشار بودی از خدا میخوام کمکت کنه بتونی زندگیتو درست کنی و شوهرت سر به راه بشه

نمدونم واقعا چ کنم خستم ای کاش بچم نمیشد اونوخ راحت میرفتم