2777
2789

بعد همین ادم دلمو شکست!!💔

دلم برا خودم میسوزه گاهی ای کاش هیچوقت تو سرنوشت من نمیومد !

نمیشه هم فراموشش کرد چون هر روز جلومه!!

پسر همسایم میشه!💔😔

۹ ماه از زمانی که بهش دلبستم میگذره و چقدر تو این مدت اذیت شدم.

برگردم عقب هیچوقت دنبال عشق و عاشقی و محبت نمیرم!!

سخت بود برای منی که کسیو نداشتم راحت بخوام از غم و ناراحتی های تو دلم براش بگم !!از عشق و احساسی که نصبت به اون پسر داشتم!

بقیه دخترا خواهر و مادر دارن که بتونن براشون تعریف کنن اما من ندارم!!

دلگیرم از نامردی هایی که در حقم کرد !!از نادبده گرفتن هاش!از بازی دادن هاش!!میدونست چقدر دوسش دارم منو به خودش وابسته کرد بعدشم ولم کرد !!

هیچوقت فک نمیکردم یه روز بیتم درباره این موضوع تاپیک بزنم!!

دخترا خواهشن گول پسرا رو نخورید 

تورو خدا اگه تو زندگی تنها هستید سعی نکنید با محبت پسر جای خالی زندگیتون رو پر کنید !!که اگه یه روز بره خیلی داغون میشید!!عشق و عاشقی هم برا دو روز قشنگه!!راس میگفتن که مال فیلماس!!

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

بمیرم برای دلت 

چندسالته 

اون اشکت دراورده خیر نمبینه مطمعین باش

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

مقصر خودمونیم برای پر کردن جای تنهایی میریم سراغ مرد .چون در ظاهر میخواهند باهامون دردل کنند ولی ماهی درتور اونها .

مثل چوپانی که گوسفند را خوب چاقش میکنه اخرش قربانی کنه .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابت هر قطره اشکت تاوان میده عزیزم 🥺

اخه میددنی من که دیدم برام ارزش قائل نیست پس برا چی ب اش ارزش قایل شدم 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
بمیرم برای دلت چندسالته اون اشکت دراورده خیر نمبینه مطمعین باش

۲۲

۲۲

عزیزم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

اخه میددنی من که دیدم برام ارزش قائل نیست پس برا چی ب اش ارزش قایل شدم

عزیز دلم خودت رو سرزنش نکن بعضی ها وقتها دل کاری میکنه که بعد از ی مدت خودمون هم تعجب میکنیم که چرا اینکار رو کردیم بذار به پای ی دل بستن که اون قدرش رو ندونست و خدا هم تو رو دوست داشت که نذاشت بیشتر از این بمونه تو زندگیت که بیشتر اذیتت کنه ی تجربه بود هر چند تلخ هر چند سخت اما حداقل الان بیشتر قدر خودت رو میدونی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️