2777
2789
عنوان

شوهرم برام خرج نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 40 پست
عزیزم بیمارستان خصوصی ماما همراه نداره اونو باید خودت جدا بگیری

ممیدونم 

پیخوام جدا بگیرم 

اگه الانم راضی شده ب بیمارستان خصوصی 

چون بیمه تکمیلی داره 

وگرنه عمرا منو میبرد اونجا 

درصورتی که خواهر شوهرم همه ی هزینشو آزاد داد .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ششوهرمم همینو میگه .میگه تو ک میخوای ماما بگیری پس برو دولتی ببین من حرفم اینه من ماهی ۱۰ ملیون هم د ...

چون خودت این اجازه رو دادی مثل خواهرم که بیشتر از همسرش حقوق میاورد الان با یه بچه جا نداره بره چون اختیار همه‌چیز دست مردی بود

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مال من عااالی بود ....اصلا حواسمو از درد پرت کرد

خوب اگه از اون راضی هستی به نظرم برو دولتی همون ماما بیاد کمکت مگه بیمارستان خصوصی چی داره که می خوای اضافه خرج کنی ؟؟؟مخصوصا که زایمان قبلیت راحت بودی

ششوهرمم همینو میگه .میگه تو ک میخوای ماما بگیری پس برو دولتی ببین من حرفم اینه من ماهی ۱۰ ملیون هم د ...

خب پول چک اونو نده بده ماما بگیر تقصیر خودته که وظیفه ی اونو به عهده میگیری 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

وای در مورد بیمارستان خصوصی و دولتیم میشینید بحث میکنین حیف اعصابتون نیس! 

مگه قراره هرکار بقیه کنن شماهم بکنی زندگیا فرق داره 

پول اینو بیمه میده پول اونو بیمه نمیده دیگه چیه! 

حیف پولت نیس اینهمه دادی بیمه تکمیلی 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

ببین ابجی از من به تو نصیحت حقوق خودتو برا زایمان زندگی زنا شویی خرج نکن تا شوهرت بد عادت نشه تا می تونی واسه خودت طلا بخر تا پس اندازی نمونی که شوهرت انتظار پول و خرج کردن ازت داشته باشه خیر سرش مرد هستش واسه زندگیش خرج کنه

اول اینکه کار عاقلانه فعلا همینه که شوهرت میگه چون تو قرار زایمان کنی و درد و سختی بکشی حالا یا تو بيمارستان دولتی یا خصوصی آنچنان فرقی تو وضعیتت نداره فقط مامای همراه هست که کمک حالته تا تخت و کمد بيمارستان خصوصی 

بعدشم چرا با اینکه شاغلی حقوقت و میدی به شوهرت اون باید ترو تامین کنه نه تو براش بچه بیاری زندگیشو بشوری بسازی بپزی پرستاری بچه هاشو کنی کارم کنی بدی بهش تازه قدرهم ندونه والا من با اینکه خونه دارم از خرجی ماهانه که شوهرم میده دوکیلو سیبزمینی هم نمیگیرم بیشترشو پس انداز هم میکنم نده پولتو بهش مخفیانه پس انداز کن طلا بگیر بهشم نشون نده مردا بعضی وقتا خیلی ذات خراب میشن 

خوب اگه از اون راضی هستی به نظرم برو دولتی همون ماما بیاد کمکت مگه بیمارستان خصوصی چی داره که می خوا ...

محیطش خیلی تمیز تره 

باید دهانه رحم ۴ یا ۵ سانت باز بشه .بعد ماما بیاد 

واس من اینجوری بود 

گفته بودن ک لگنم اصلا مناسب نیست ممکنه سزارین شم

بعد ماماهای بیماریتان مثل وحشیا بودن لصلا نمیومدن تو اتاق 

ولی اینجا میگن در طول روز شاید یکی دونفر برن واس زایمان سرشون خیلی خلوته تو خصوصی 

شوهرت و ول کن  

اگه دولتی  ماما میاد و کارت راه  میافته برو 

ارامش و اسایش خودت  مهمه  

ایشالا بچت صحیح و سالم بیاد  ولی از مردی که  باید جورش و بکشی  و دلی  هم برات نمیسوزونه   دوتا  بچه زیاده 

.