2777
2789
عنوان

شوهرم برام خرج نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره .انقد قیافش ضایعست موهاشو بنفش میکنه آرایش غلیظولی کارش خوبه

خودت پولشو بده بگو بیاد با شوهرتم بحث نکن ،ولی طرفتو بشناس پولتو جمع کن واسه خودت دیگه یه قرونم کمکش نکن

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

من این مشکلو با خواستگارم دارم 

نمیگه بریم شام درحد صبونه خرج میکنه من اصرار کنم ک بریم حتی میگم مهمون من صراحتا میگه که دستم خالیه ندارم فلان خرجو کردم ندارم الان

من میگم پسری ک اینجوریه چرا میخواد زن بگیره خیلیم اصرار داره به ازدواج 

تو ک ماهی ی بارم نمیگی بریم شام بیرون چرا باید زن بگیری من نخورده نیستم ولی برام این چیزا مهمه

نمیدونم چیکار کنم پسر خوبیه ولی این چیزا روحمو عذاب میده میترسم پس فردا تو زندگیم همینجوری باشه 

سر دعوا ک داشتیم من انگشتر نقره با دستبندی ک چند سوت طلا روش داشت کادو ولنتاینو تولدم بود دادم بهش احساس میکنم رفتارم از بچگی بود 

و دو روز بعدش حالمون خوب شد گفتم انگشترم کو حالا من حرصم دراومد دادم تو چرا گرفتی 

گفت دادم ب دوستم بابت بدهیش انقدم نو بود ناراحت شدم😂😂ولی فهمیدم تو هیچ شرایطی کادو نباید برگردوند😂😂😂

من این مشکلو با خواستگارم دارم نمیگه بریم شام درحد صبونه خرج میکنه من اصرار کنم ک بریم حتی میگم مهمو ...

وااای طرف تو دیگ خیلی دستش خالیه 

من میدونم داشته باشه خرج میکنه 

ولی خب از سال ۹۸ دستش خالیه 

خسسسته شدم دیگ از بی پولی 

وااای طرف تو دیگ خیلی دستش خالیه من میدونم داشته باشه خرج میکنه ولی خب از سال ۹۸ دستش خالیه خسسسته ش ...

امشبم میخواستیم بریم بیرون گفت ندارم گفتم مهمون من اصن 

رفتیم بنزین نداشت گفتم تو بنزین نداشتی برای چی اومدی نمیخوام بریم بیرون برو سرکارت منم یجا پیاده میشم رفت از دوستش کارت بنزین گرفت ولی ی کلمه ن اون حرف زد ن من اخرشم پیاده شدم فهمیدم ب دردم نمیخوره