2777
2789

هرکسی لایق احترام و وقت گذاشتن نیست 

نتیجه ی اون تربیت مسخره الان منم که زبونم نمیچرخه از خودم دفاع کنم،خواسته هامو اولویت قرار بدم،به هرکسی رو میدم که ازم سواستفاده کنه‌،همیشه آدم مهربونه بودم البته بهتره بگم آدم لاله بودم 

ولی من به بچه هام دارن یاد میدم هیچ وقت اجازه ندن کسی بهشون بی احترامی کنه هرکس حرفی زد جوابشو بدن 

می‌خواد بزرگ‌تر باشه یا هرچی 

دیروز پسر همسایه به زور اومده بازی بچه هام و دوستاشونو خراب کرده تازه مادره هم پشت بچشو گرفته هرچی از دهنش دراومده گفته تو کوچه هم خط کشیده به بچه های منم که خونمون یکم باهاشون فاصله داره گفته حق ندارین بیاین سمت خونه ی ما من کوچه رو خریدم اگه بیاین اینجا گوشتونو میبرم  

پسر منم ۱۰ سالشه جواب همه ی حرفاشو داده و کم نیاورده  

کلی خوشحال شدم که تونسته از خودش و داداشش دفاع کنه 

بهش هم گفتم اون که با تو بحث کرده پس خودشو در حد یه بچه پایین آورده پس میتونی جواب بی ادبی شو بدی 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باهاتون موافقم ،کاش به ما هم از اول اینطور یاد میدادن 

اینقدر جواب بقیه رو ندادم باور کن گاهی اوقات به ذهنم نمیاد باید چی بگم،الان هرچی فکر کردم جای پسر شما بودم به همسایه امون چی جواب میدادم واقعا چیزی به ذهنم نرسید 

خوب کاری کردی

خودم بد ضربه خوردم از سادگی و بی زبونی 

ولی نمیذارم بچه هام بی زبون بار بیان  

حالا هرکی می‌خواد فکر کنه پررو هستن مهم نیست 

بخدا با آدمی که باهاشون خوب باشه خیلی با ادب و خوب رفتار میکنن حتی به مادرشوهرم تو نمیگن ولی وای به روزی که کسی اذیتشون کنه

بچه‌های الان زیر بار زور نمیرنمن اگر هم جواب بدم بعد عذاب وجدان میکشتم همش میگم نکنه داش شکسته باشه ...

دقیقا 

بدم میاد از این اخلاق مزخرف که اکثر ماها داریمش 

من با ۲۷ سال سن هنوز نمیتونم زبون بچرخونم و از از حقم دفاع کنم و جواب بدم از خودم متنفرم

بچه هاتم کم کم مثل خودت میشن استارتر

تو فکر میکنی به همه بدهکاری اونا اینو یاد میگیرن تو باعث میشی اونهام اعتماد بنفسشونو از دست بدن

باهاتون موافقم ،کاش به ما هم از اول اینطور یاد میدادن اینقدر جواب بقیه رو ندادم باور کن گاهی اوقات ب ...

یعنی نمیدونی وقتی کسی بهت طور میگه یا میخوادحقتو بخوره یا به حریمت تجاوز میکنه چی‌ بگی ؟ 

مگه میشه پس چجوری تو جامعه زندگی میکنی حتی خارج کشورم اینطور باشی حقتو میخورن 

باهاتون موافقم ،کاش به ما هم از اول اینطور یاد میدادن اینقدر جواب بقیه رو ندادم باور کن گاهی اوقات ب ...

اره بخدا منم همینم لالم لال 

بعد چندروز یادم میاد میکم کاش فلان چیزو میگفتم 

پسر من دیروز قشنگ جواب داده،اون گفته کوچه رو خریدم پسرم گفته سندشو بیار نشونم بده پس منم کل شهرو خریدم اگه اینجوریه،حالا زنه اینجا مستاجره و اینجوری رفتار میکنه،بعدم رفته درو محکم کوبیده پسرم برگشته گفته یواش ببند در مردم خراب میشه 😂

بچه هاتم کم کم مثل خودت میشن استارترتو فکر میکنی به همه بدهکاری اونا اینو یاد میگیرن تو باعث میشی او ...

نه خداروشکر به اینا همیشه یاد دادم زبون بچرخونن حرفشونو بزنن 

شاید رفتارم تاثیر داشته باشه ولی مثل من نیستن خداروشکر