2777
2789
عنوان

خواهر کوچیکم بخاطر آیفون میخواد خود کشی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 46 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب کسی که بچه ۱۸ ساله داره دهه هشتاد بچه دار شده‌ یعنی اون موقع انقد گرونی نبود... شاید اون موقع وضع ...

یعنی آدم یه نظر میده باید به همتون اثباتش کنه 

موافقی موافقی ممنون

مخالفی مخالف باش بحث و ریپ زدن نداره که

قسطی براش بگیرین مدل نرمال. دست بقیه دیده حسرت شده براش. زیادم‌ بچه نیست خواسته اش رو جدی بگیرین حال ...

اگه ۱۳ یا ۱۴ نرمال میخواست طبیعی بود ۱۶ پرومکس واقعا خیلی گرونه و گوشی دزدی هم خیلی زیاد شده 

قشنگ مشخصه چقد لوسه ببخشیدا منم همسن خواهرتونم کلی کمبود داشتم تووزندگیم ولی اینجوری رفتار نکردم😐🤌 ...

به تو میگن دختر بساز و عاقل

آفرین خانم 

که در آینده هم زندگی خوبی با شریک زندگیت خواهی داشت 

بچه ها باید بدونن تو زندگی اکثر اوقات باهاشون همه چی جور نیست ادمی باید یاد بگیره قانع ک بسار باشه در هر شرایطی نه متوقع از همه عالم و آدم 

آفرین به تربیت درست پدرومادرت و خودت 

خب کسی که بچه ۱۸ ساله داره دهه هشتاد بچه دار شده‌ یعنی اون موقع انقد گرونی نبود... شاید اون موقع وضع ...

چه توجیهی!

اون موقع گرونی نبود اون موقع خوب بود! علایمش که بود!

میتونست کمتر بچه بیارن تا تامینش کنن.