2777
2789
عنوان

خواهر کوچیکم بخاطر آیفون میخواد خود کشی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 46 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زورگویی نیست شما وقتی بچه میاری‌ باید بدونی اون هم آدمه و خواسته هایی داره که شما که مادرش هستی و هم ...

اینکه تو این سن نیاز به تلفن همراه  و هوشمند داره کاملا درسته ولی اینکه حتما ی گوشی گرون قیمت که فقط بخواد پزشو بده غلطه  

اینکه تو این سن نیاز به تلفن همراه و هوشمند داره کاملا درسته ولی اینکه حتما ی گوشی گرون قیمت که فقط ...

گفتم اگر خواسته‌ش بجا بود 

اگر نبود که باید منطقی بهش توضیح بدید 

و اینکه کسی که بچه دار میشه باید اول از همه چیز شرایط مالی رو هم درنظر بگیره

گفتم اگر خواسته‌ش بجا بود اگر نبود که باید منطقی بهش توضیح بدید و اینکه کسی که بچه دار میشه باید اول ...

خب کسی که بچه ۱۸ ساله داره دهه هشتاد بچه دار شده‌ یعنی اون موقع انقد گرونی نبود... شاید اون موقع وضع مالیش اوکی بود شرایط بچه آوردنو داشته بچه آورده ولی الان وضع اقتصادی بده درآمدش نمیرسه....