2777
2789
عنوان

با مادرشوهرم اینا حرف نمی‌زنم (قهریم)بگید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 72 پست

به زور نمیتونی اموال کسی رو ازش بگیری به هر دلیل نمیخوان به شما کمک کنن...  انتظار از بقیه آدمو بیچاره میکنه... رو پای خودتون بایستید تا زیر بار منت کسی نباشید هرچند الانم خونه دادن بهتون و احتمالا اون رو بجای کمک به بقیه حساب میکنن هر چند پدر مادر بدهکار بچه نیستند 

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱
به هیچ عنوان قهر نکن کمتر قاطی شو حد و مرز بذارشاید با ازدواجتون مخالف بودن لزومی به کمک کردن نم ...

دیگه قهریم‌ الان 

آره از اول مخالف بودن با ازدواج ما و من الان اینو فهمیدم 

اصلا کاری کرده که دیگه اقوامشون‌ هم با من زیاد حرف نمیزنن‌ یا مهمونی میشه همه رو دعوت میکنن بجز‌ ما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا دلشون نیست اینجا بمونیم ، چند بار شنیدم پیش خودشون میگفتن کاشکی زودتر برن از اینجا ، اما خب ...

او. پس حسودن بترکن از حسودی.هیجی رو بهشون نگو شوهرت رو هم پیچش رو محکم کن که نگه سفره دلش رو زندگیش رو  پهن کنه براشون

توکل به خدا کن چراع خاموش پیش برو تا کارت راه بیفته 

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍

آخه شما نمیدونی ، دوستای‌ متاهلم همه با پول پدر شوهراشون‌ صاحب خونه و ماشین و ... همه چی شدن ، ما هی ...

ببین عزیزم پدر شوهر منم ثروتمند هست و اتفاقا همسرم برای پدرش خیلی کار کرده

ولی الان مغازه ها و پول رو داده به پسر مجردش

همسر من با دوتا بچه داره کارگری میکنه برا خرج زندگی

بعد پانزده سال حتی یه ماشین نداریم 

همیشه تو هر خانواده ای بعضی بچه ها نور چشمی هستند 

خواستم بگم خودم معنی تبعیض رو میدونم

ولی

این قضیه مالی ربطی به رفت و آمد خانوادگی نداره  

چون به هرحال ازشون طلبکار نیستیم که 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

به زور نمیتونی اموال کسی رو ازش بگیری به هر دلیل نمیخوان به شما کمک کنن... انتظار از بقیه آدمو بیچا ...

چی بگم ، منم نگاه پدر و مادر بقیه میکنم حسرت میخورم که چرا اینا ماشالا پول هم دارن و کمک ما نمیکنن و بین بچه‌هاشون. فرق می‌زارن

دیگه قهریم‌ الان آره از اول مخالف بودن با ازدواج ما و من الان اینو فهمیدم اصلا کاری کرده که دیگه اقو ...

اشتباه نکن به یه بهونه آشتی کن  قهر بار منفی زیادی داره

هم تو زندگیت  هم از لحاظ روحی برا خودت

یه وقت یه روزی فوت کرد همون شوهرت چشم نداره ببینتت

دیدم که میگم

او. پس حسودن بترکن از حسودی.هیجی رو بهشون نگو شوهرت رو هم پیچش رو محکم کن که نگه سفره دلش رو زندگیش ...

شوهرم هم حق رو میده به من ، اما خب بازم رابطش‌ رو با اونا حفظ کرده ، یعنی اونا در ظاهر بهش محبت میکنن اما من میشنوم‌ پشت‌ سرش چی میگن 

حالا نمی‌دونم چیکار کنم ؟ اونا یجوری هم هستن که الان خیلی بهشون برخورده و دیگه عمرا‌ آشتی کنن‌ ، اون روز سلام کردم به پدرشوهرم‌ و برادر پدر شوهرم ، برادرش جواب داد اما اون جواب نداد 

شما خودت گفتی به ماهم کمک کنید یا شوهرت گفت؟؟؟؟ 

اگه شما گفتی واقعا اشتباه کردی

کمک کردن و نکردن خانواده شوهرت با عرض معذرت اصلا به شما ارتباطی نداره کخ بخوای خودت مستقیم باهاشون مطرح کنی

میتونستی به شوهرت بگی شوهرت انتقال بده

اشتباه نکن به یه بهونه آشتی کن قهر بار منفی زیادی دارههم تو زندگیت هم از لحاظ روحی برا خودتیه وقت ...

وای گفتی ، منم خیلی به این فکر میکنم اگه فوت کنن‌ شوهرم دیگه از من خوشش نمیاد ، نمی‌دونم چیکار کنم الان. اونا دیگه عمرا‌ با من حرف بزنن ، خیلی آدمای غد‌ و مغروری هستن 

نه اصلا دلشون نیست اینجا بمونیم ، چند بار شنیدم پیش خودشون میگفتن کاشکی زودتر برن از اینجا ، اما خب ...

شاید اون ها چند سال از زندگی شون گذشته بعد

خانواده کمک کردن

شما هم کمی تحمل کنید

باسیاست باشید

چه میدونی شاید خودشون به وقتش کمک کردن 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

ابنکه تو خونه شون نشستید اگر مجانی نشستی بیشترین کمک هست.فکر کن میخواستی اجاره بدی ببین چقدر از زندگی عقب میفتادید.پس نگو کمک نمیکنن! بیشترین کمک رو میکنن

هرچقدر اجاره جاتون هست همونقدر در ماه دارن کمک میکنن

چکار ب دوستات داری.مگ پدرشوهرت خودش از کی گرفته؟ اونم زحمت کشیده جمع کرده شما هم دوتایی کار کنید روی پای خودخون باشید

هر حرفی هم زدن ب پسر خودشون گفتن.قطعا برای اونها عزیزتره .لزومی نداره خودخو قاطی کنی. و اصلا قهر نکن.سنگین باش.یه سلام کن ک اسم قهر روش نیاشه.خیلی زشته پدر مادر شوهرت رو ببینی تو خونه شون مفت یشینی سلامم نکنی

آخه شما نمیدونی ، دوستای‌ متاهلم همه با پول پدر شوهراشون‌ صاحب خونه و ماشین و ... همه چی شدن ، ما هی ...

من خودم اگر تمام زندگیمو به کسی  مجانی بدم

ولی حاضر نیستم به کسی که ازم توقع داره یه هزاری بدم

شاید رفتارشون بد باسه

فاصله بگیرید 

قهر نکنید

و این حس توقع شما شاید تو رفتارتون تاثیر داشته

انشالله بزودی مستقل شید و صاحب همه چیز