2777
2789
عنوان

با مادرشوهرم اینا حرف نمی‌زنم (قهریم)بگید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 72 پست
آره بخدا دوساله عروسی کردیم ، نه لباس درست و حسابی خریدیم نه یه بار مسافرت رفتیم نه هیچی ، که یکم پو ...

انشالله زودتر کار خونتون تموم شه...ذهنت درگیر نکن وقتی قدرت تغییر نداری چون فقط خودت بیشتر اذیت میشی

خب پس خیلی بی سیاست هستاشتباه میکنهاگر همکاری میکرد خوب بودحالا سر بسته یه اشاره بکن شاید قبول کرداگ ...

آره بی سیاست‌ که خیلی هست ، من بیشتر سر همسرم باهاشون دیگه حرف نزدم ، بعد دیدم چندروز بعدش همسرم باهاشون حرف میزنه‌ دیگه کار از کار. گذشته بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته واقعا ، اشتباه کردم و اونم از سر عصبانیت و مقایسه کردن با بقیه و تبعیضی بود که بین ما و بقیه ب ...

فقط سلام بگو ..همین

جوابم ندادن مهم نیست. نه اینکه بری در خونه شون مخصوص

ولی دیدی شون حتما سلام کن جوابم ندادن مهم نیست

هرچی قهر بودن طولانی بشه آشتی گردن سخت تر و سخت تر میشه

برای زندگی خودت.خودت تلاش کن از کسی توقع نداشته باش

روستای ما کرایه خیلی کمه ، من خیلی دنبال خونه گشتم گیرم نیومد وگرنه درمیومدم‌ که کار به اینجا نکشه ا ...

ببین من عروس دلخواهشون بودم سنتی ازدواج کردم

سه ماه رفتن و اومدن و 

جواب نه شنیدن   ولی باز دست برنداشتن و من قبول کردم

و از روز عقد رابطه ها خیلی سرد شد چون فهمیدن شوهرم خیلی دوستم داره  و  این حسادت ها ادامه داشت و داره 

ولی با سیاست کمش کردم  و گرنه هر روز بحران جدید داشتیم

زیاد قاطی نمیشم  ولی هر هفته سر میزنیم  و احترام میذارم

و با شوهرم خوبم و هیچ گله ای نمیکنم پیششون و مسائل و 

ناراحتی هامون رو پیششون نمیگیم و  اطلاعات از خورد و خوراک و خوشی‌ها و   ناراحتی های جزئی بهشون نمیگیم

و کاری نمیکنم که حسادت مادر شوهر  خواهر شوهر و جاری رو تحریک کنم  و شوهرمم پیش اونا خیلی طبیعی برخورد میکنه با من  نه قربون صدقه  نه دعوا

در صورتی که تو خونه  هم قربون صدقه هم میریم  هم گاهی دعوا داریم

فقط احترام و زبون خوش با خانواده شوهر ...

ببین من عروس دلخواهشون بودم سنتی ازدواج کردم سه ماه رفتن و اومدن و جواب نه شنیدن ولی باز دست برند ...

آفرین

من هم از وقتی شوهرم بهم علاقه مند شد اینا حسادت کردن

چون اولش انتخاب خودشون بودم و همسرم به حرف خانواده اش آمده بود خواستگاری

اما بعدش که وابسته ام شد خانواده اش بلعکس شدن 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

آخه شما نمیدونی ، دوستای‌ متاهلم همه با پول پدر شوهراشون‌ صاحب خونه و ماشین و ... همه چی شدن ، ما هی ...

الان من پدر شوهر ندارم برادر شوهرم پشتمون بود عروسیمونو گرفت البته الان بهش قرض داریم قراره تمام پول هایی که بهمون خرج کرده رو پسش بدیم 

اینو میخوام بگم افتخار این نیست که شوهرای دوستت با پول پدر شوهرشون به جایی رسیدن افتخار اینه که شوهرت رو پای خودش وایسته ن متکی به یکی باشه 

شوهر من پدر نداشت ولی خونشو خودش ساخت ماشین گرفت شیربها داد حالا باز از پول عروسی بدهکاریم به برادر شوهرم 

و منم بهش افتخار میکنم روی پای خودش وایستاده 

شما هم سعی کن پشت شوهرت باشی ازش حمایت کنی تا به ی جایی برسونیش 

الان من پدر شوهر ندارم برادر شوهرم پشتمون بود عروسیمونو گرفت البته الان بهش قرض داریم قراره تمام پول ...

👏👏👏

احسنت به شما زوج خود ساخته

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

بخدا همه اینایی که گفتی من دوسال همینجوری رفتار کردم نتیجه شد چی ؟ دخاااالت خیلی زیاد در زندگیم ، تی ...

دقیقا میفهممت  میدونم چی میگی 

اینا همش حسادته  تو خونواده هایی که شوهر محبت نکرده

به شرطی که از حد خارج نشه طبیعیه

زن با سیاست  حسادت هیچ زن دیگه ای رو تحریک نمیکنه

چون زندگیش سخت میشه

حتی حسادت نزدیکترین زنهای دور و برش رو

و اصلا کار خاصی براشون نکنید  هیچ باجی بهشون ندید

با زبون بازی این دوره رو رد کنید   با خاطره خوش از این خونه برید و مستقل بشید 

روستای ما کرایه خیلی کمه ، من خیلی دنبال خونه گشتم گیرم نیومد وگرنه درمیومدم‌ که کار به اینجا نکشه ا ...

توی ی حیاط بودن پیش مادرشوهر زندگی کردن عذاب جهنم منم خودمم دارم تجربه میکنم این روزارو 😔

شوهر من توی ی حیاط خونه ساخته میخواسته دیوار بکشه که مادر شوهر و خواهر شوهرام نذاشته بودن الان منم دارم توی ی حیاط عذاب میکشم توی ی حیاط جاریمم هست واقعا عذاب جهنم باز تحمل مادرشوهر بهتر از تحمل ی جاری حسود و شیطان 

آفرینمن هم از وقتی شوهرم بهم علاقه مند شد اینا حسادت کردنچون اولش انتخاب خودشون بودم و همسرم به حرف ...

اینجا تو نی نی سایت فقط تشویق میکنن به چشم در آوردن

خانواده شوهر با پز دادن و محل ندادن و قهر کردن 

و محبت به شوهر به شکل فیزیکی و چسبیدن به شوهر جلو اونها

ولی به شدت کار اشتباهیه  چون قراره با این خونواده یه عمر زندگی کنیم 

هر چی جلو خانواده شوهر متین تر و  کم خرجتر به نظر بیاییم 

برا زندگی خودمون خیلی بهتره

اصلا قانون کلی خوشبختی تو زندگی اینه:

جلو بقیه چه دوست چه دشمن  چه غریبه 

خوشبختی و دوست داشتنامون و

بدبختی و مشکلاتمون رو جار نزنیم

چون همه مثل ما نیستن که از خوشبختی بقیه خوشحال بشن

و از بدبختی بقیه ناراحت

ما جز گروه کوچکی هستیم که خوش قلبیم ولی اکثریت اینجوری نیستن  

بخدا همه اینایی که گفتی من دوسال همینجوری رفتار کردم نتیجه شد چی ؟ دخاااالت خیلی زیاد در زندگیم ، تی ...

دقیقا مشکل  فقط برانگیخته شدن حسادت اونهاست

با شوهرت وقت مناسب حرف بزن و به هیچ عنوان به خانوادش توهین نکن  ولی جریان رو براش محترمانه باز کن و ازش قول بگیر که هیچ حرفی از خوبی و بدیت پیششون نگه و خودت

و مثل یک مستاجر خوب که فامیل دوره باهاشون برخورد کن

و بدون شما تنها نیستین و ربطی به فرهنگ پایین یا بالا یا 

ایرانی و غیر ایرانی بودن نداره خیلی موارد هست:

زندگی شکیرا خواننده  رو در واقع و در اصلش مادرشوهرش نابود کرد  چون انتخابش نبود  و از اون طرف شکیرا مرتب با هاش می‌جنگید پس پسرش رو تحریک کرد بره با یه دختر دیگه...

مامان رونالدو زندگی پسرش رو داشت میپاشید از حسادت

ولی رونالدو  مدیریت روابط  دوست دختر و مادرش رو مدیریت کرد که کار به جدایی نکشه

مادر مسی فوتبالیست هم همین طور...

سیاست داشتن عروس بدون بدجنسی و فاصله انداختن بین پسر و مادر  مهمترین مهارته تو زندگی مشترک

وای گفتی ، منم خیلی به این فکر میکنم اگه فوت کنن‌ شوهرم دیگه از من خوشش نمیاد ، نمی‌دونم چیکار کنم ا ...

ولشون کن چون ربطی به تو داره تو سعی کن خدا رو راضی کنی نه خلق خدا رو

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍