2777
2789
عنوان

با مادرشوهرم اینا حرف نمی‌زنم (قهریم)بگید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 72 پست
وای گفتی ، منم خیلی به این فکر میکنم اگه فوت کنن‌ شوهرم دیگه از من خوشش نمیاد ، نمی‌دونم چیکار کنم ا ...

همسرت هم قهره ؟؟

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

شما خودت گفتی به ماهم کمک کنید یا شوهرت گفت؟؟؟؟ اگه شما گفتی واقعا اشتباه کردیکمک کردن و نکردن خانوا ...

من خودم گفتم 

به شوهرم گفتم بگو ، گفت من می‌دونم اونا کمک نمیکنن پس خودمو سبک نمیکنم توام نگو‌ 

اما من باز گفتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه قهریم‌ الان آره از اول مخالف بودن با ازدواج ما و من الان اینو فهمیدم اصلا کاری کرده که دیگه اقو ...

عزیزم قبول کن مقصر خودتی

اونا پیش خودشون میگن خونه دادیم نشستن تازه عروس واسه ما طلبکاره که چرا کمک نمیکنین به ما!!!!

اصلا و اصلا ارزش خودت رو پایین نیار بخاطر پول بخوای باهاشون بحث کنی چون یه مساله آیه بین شوهرت و پدر و مادرش.

منم این دوران رو گذروندم و مثل شما دخالت کردم بعدها فهمیدم چه اشتباهی کردم چون بمن ربطی نداشت

قهر نیست زیاد هم آشتی نیست خیلی کم پیش میاد باهاشون حرف بزنه ، اگه کاری چیزی داشته باشن‌ میان به شوه ...

خب باز خوبه

شما هم اگر دیدید که باب آشتی باز شده  پسشون نزن

یا اگر مناسبتی بود  حالا به یه بهانه برو خونه شون 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

من خودم گفتم به شوهرم گفتم بگو ، گفت من می‌دونم اونا کمک نمیکنن پس خودمو سبک نمیکنم توام نگو‌ اما من ...

خیلی اشتباه کردی 

ببین خودت رو از ارج و قرب انداختی واسه همین دوست ندارن کمک کنن چون طلب کردی ازشون!!! میگن این از ما طلبکاره

ابنکه تو خونه شون نشستید اگر مجانی نشستی بیشترین کمک هست.فکر کن میخواستی اجاره بدی ببین چقدر از زندگ ...

درسته واقعا ، اشتباه کردم و اونم از سر عصبانیت و مقایسه کردن با بقیه و تبعیضی بود که بین ما و بقیه بچه هاشون‌ قائل‌ بودن 

الان به چه بهونه ای باهاشون حرف بزنم ؟ 

اگه رفتم حرف زدم و جوابم رو ندادن چیکار کنم؟

به ما خونه ندادن ، یه خونه کوچیک‌ بود بدون استفاده توی حیاطشون‌ ، ما موقت اینجاییم ، درحالی که برای ...

بالاخره یه سقف بدون دادن اجاره بالاسرتون هست پس مالی جلو میفتید تا حدی...مال خودشونه عزیزم نمیشه اجبار کرد که به ما هم بدید همین خونه رو که دادن بشینید خوبه از اسباب کشی پول اجاره و رهن دادن معاف شدید،انشالله خونه خودتون میسازید و زودتر کامل مستقل میشین...چه حرص بخوری چه حرص نخوری اوضاع همینه عزیزیم

خیلی اشتباه کردی ببین خودت رو از ارج و قرب انداختی واسه همین دوست ندارن کمک کنن چون طلب کردی ازشون!! ...

آره یکی دوبار خواهرشوهرم‌ داشت بهشون می‌گفت مگه اینا برا تو چیکار کردن که انتظار کمک دارن

اما خودشم‌ کاری نکرده براشون‌ اما بازم کمکش کردن خونه خریده

من اصلا درک نمیکنم عروس یا دامادهایی رو که بخاطر پول با خونواده ها درگیر میشن و بگو مگو میکنن 

اصلا به عروس یا داماد ربطی نداره

نهایت زن و شوهر تو خلوت خودشون باهم صحبت کنن و حرفارو بهم انتقال بدن نه اینکه مستقیم بری و مثلا با پدرشوهرت درگیر بشی وقتی شوهرت خودش ساکته

درسته واقعا ، اشتباه کردم و اونم از سر عصبانیت و مقایسه کردن با بقیه و تبعیضی بود که بین ما و بقیه ب ...

اشکالی نداره

شما هم جوان و کم تجربه هستی

حالا فرصت جبران هست عزیزم

فقط این دفعه جوری پیش برو که هم خودت خوشحال باشی

هم به روابط صدمه نزنه 

خب باز خوبهشما هم اگر دیدید که باب آشتی باز شده پسشون نزنیا اگر مناسبتی بود حالا به یه بهانه برو خ ...

خودمو نگفتم ، شوهرمو گفتم 

وگرنه من یک ماهی میشه یه کلمه حرف نزدم باهاشون 

اسی چه مثله منی

من سلام علیک نمیکنم 

ولی مثله حرف میزنم اونم کار اجباری صداشون میکنم مثلا فلانی کارشون داشت‌.

خونشونم اصلا نمیرم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.