2777
2789
عنوان

ولی کیف دنیا را زلیخا کرد 😂😂

357 بازدید | 21 پست

هم لذت کافر بودن چشید هم طعم بندگی خدا را 

زن پیامبر شد جوون هم ک شد دیگ چی میخای؟😁😎

حالا اون چن وقت فراغ و سختی و گریه زاری در دوری یوسف ک دیگ طبیعیه 😂میخای همینم نباشع ک دیگ خیلی خوش خوشانش بودع

در کل عشق کرد

زلیخا ...

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطی نداره 

هر کسی سختی بکشه و امید داشته باشه به خواسته ش میرسه 

نه درخواست دوستی نه تگ  و نه ریپ جواب نمیدم 🥴 فقط میگم میرم ،  میتونی خودتو مثل کاغذ پاره کنی تا بلکه جواب ت بدم ، زیر دوش یادت نره بری تا سوختن ت خوب بشه 

خخخ دیروز به مامانم گفتم خوشبحال زلیخا

اولش که بانو بود پیر شد دوباره جوون شد انگار دوبار عمر کرده اخرشم که بنده محبوب خدا شد

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

همیشه هم زن عزیز مصر موند 😂🤪

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

عاشق نشدی ببینی چه دردی کشید

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️