2777
2789

ما تو یه حیاط با مادر شوهرم زندگی میکنیم اما خونه هامون جداست ( ما موقت اینجاییم و قراره خونه بندازیم و بریم )

مادر شوهرم اینا خیلی بین شوهر من با دختر و پسرای دیگش‌ فرق می‌زاره ، به اونا خیلی از لحاظ مالی کمک می‌کنه درحالی که وضع مالی اونا خوبه و وضع مالی ما خوب نیست ، یکی دوبار هم بهشون‌ گفتم اگه میشه کمک ماهم بکنید ( پول قرضی بدین ) بهمون تا شاید بتونیم زودتر خونه بسازیم که اصلا قبول نکردن و گفتن‌ به ما هییییچ ربطی نداره ، همیشه میومد خونمون و از خونمون ایراد می‌گرفت که چرا جارو نزدی ، چرا ظرف نشستی و ..

من هیچ وقت بهشون بی احترامی نکردم ، اما دیگه از یک ماه پیش یهو قطع رابطه کردم و هیچ حرفی باهاشون نمی‌زنم با اینکه یه جا زندگی میکنیم 

الان خیلی آرامش بیشتری دارم و با شوهرم دعوام نمیشه دیگه سر اونا ، اما خب بازم خیلی سختمه‌ که توی یه حیاطیم‌ و باهاشون حرف نمی‌زنم 

شما میگین چیکار کنم ؟

مام یع ساله قهریم

جهنم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا  یعنی نمیدونی چرا بهت کمک نمیکته؟؟.چون نمیخاد شما خونه دار بشی  و از پیشش بری

اینقد سخته فهمیدنش

تازه دلت رو خوش نکن باهاش تو یع حیاطی

اینی که داری میگی با این تعاریف ک میگی؛ دق میده تورو

هرچه زودتر وامی قرضی بگیر سریع تر برو خونهت

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍

کارت یک نوع بی احترامیه. و اینکه اگه اونجا مجانی میشینی همون خودش کمک شون هست دیگه. پرتوقع نباش

آخه شما نمیدونی ، دوستای‌ متاهلم همه با پول پدر شوهراشون‌ صاحب خونه و ماشین و ... همه چی شدن ، ما هیچی

همه ی آدمها چه خانم چه اقا اگر همسرشون با خانوادشون بد باشه ازش سرد میشن لزوما همون لحظه واکنش نشون نمیدن شاید اولش همراهیتم بکنن ولی یه دفعه به خودشون میان و تو میشی مقصر اصلی.  باید رابطه رو مدیریت کرد نه قطع

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱

به هیچ عنوان قهر نکن   کمتر قاطی شو   حد و مرز بذار

شاید با ازدواجتون مخالف بودن لزومی به کمک کردن نمیبینن

سعی کن جوری زندگی کنی و بدرخشی از نظر کدبانو گری و زنانگی و آداب معاشرت که از رفتاراش پشیمون بشه

ببین عزیزم باید یه حداقل روابط رو حفظ میکردی

یه سلام علیک وحال و احوال ساده

حالا رفت و آمدت و معاشرت وبگو بخند رو کم میکردی

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

وا یعنی نمیدونی چرا بهت کمک نمیکته؟؟.چون نمیخاد شما خونه دار بشی و از پیشش بریاینقد سخته فهمیدنشتا ...

نه اصلا دلشون نیست اینجا بمونیم ، چند بار شنیدم پیش خودشون میگفتن کاشکی زودتر برن از اینجا ، اما خب نمیخوان بهمون کمک هم کنن‌ که خونه دار باشیم ، در خاله که به بقیه بچه هایش کمک کرده همشون خونه خریدن 

ببین عزیزم باید یه حداقل روابط رو حفظ میکردییه سلام علیک وحال و احوال سادهحالا رفت و آمدت و معاشرت و ...

آره پشیمون‌ شدم خودمم ، اون لحظه خیلی دق تو دلم بود ، دیگه یه بار هرچی از دهنشون. در اومد به من و شوهرم گفتن‌ منم دیگه از فرداش قطع رابطه کردم