2777
2789
عنوان

واحد روبرویی میشینه پشت درمون

223 بازدید | 19 پست

خانما ما خونمون اپارتمانیه 

دو واحدی هست هر طبقه 

واحد ما پله هاش میره رو یه بالا 

پله های واحد روبرویی که کنار اسانسوره میره رو یه پایین 

واحد روبروییمون یه خانم به شدتتت بی فرهنگ و پررو هست و همچنین دروغگو و حرف درآر 

چند بار خودم یا مامانم متوجه شدیم میاد میشینه رو پله ای که دقیقا کنار در واحد ماست 

متاسفانه مادرم تو خونه زیاد جیع و داد میکنه و مارو فوش میده 

الانم بیست دقیقه نشست بعد رفت تو خونشون 

بنطرتون علت این کارش چیه 

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به مدیر ساختمون بگین

اون قسمتو گلدان بزار با بادستمال خیس کن چنبار

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
به مادرم گقتم برو الکی جا کفشو باز کن یه دستمال بکش بفهمه فهمیدیم

اون به قول خودتون پرو هست براش مهم نیست 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

دلیل خاصی نداره اگه فک میکنی برای گوش دادن ب حرفاتون میاد مردم خوشون مشکلات دارن به دردش نمیخوره حرف ...

اتفاقا خیلیی آدم فصول و بیکاریه 

بیست و چهار ساعت میره در خونه همسایه هارو میزنه میشینه اونجا

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
بیکار باشه بنده خدا خب بشینه مشکلش چیه حوصلش سر میره

میره پیس بقیه همسایه ها دروع میگه از بقیه 

مثلا ما نذری داشتیم 

۴بار بردیم حلو درشون با وجودی که صدای تلویزیون و خودشون میومد درو باز نکردن بعد رفته بود به همسایه ها گفته بود به ما نذری تدادن

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

چقد فضول😶

فقط 40 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا لایک نکن عزیز...تیکر کنکور🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...