2777
2789

بابام اینا یکبار رفتن خونشون، اوضاع زندگیشون افتضاح 

خود دختره معلمه، به داداشم هم اولین چیزی که گفته این بود که حقوق من مال خودمه 

حالا نشسته بیخ گوش داداشم که ما رسممون 350 تا سکه هست با موش مردگی و ادعای عاشقی خرش میکنه، داداشم هم تحت فشار اون حمله کرده به خانواده که الا و بلا 350 تا سکه مهرش کنید(داداشم هیچی از خودش نداره همه چیز از پدرمه واسه همین بابام اینارو تحت فشار میذاره فردا هم دختره بخواد طلاق بگیره مهریه اش از جیب بابای منه) 

درصورتی که کل زندگی پدرش روی همدیگه 30 تا سکه نمیشه هم خونه هم ماشینشون

نفرت از کجا میاد؟ از همین جا دیگه.... بعد نگید چرا از عروس متنفرید... مستقیم کاری نمیکنن زیرزیرکی میزنن 

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)||

اخه اگر خانواده سرشناسی بودن یا خودشون پول و پله داشتن آدم زورش نمیگرفت

سکه دونه ای 100 میلیون کی داره بده؟؟ اونم 350 تا

واسه دختری که باباش اس و پاسه

خونشون یه فرش 12 متری کامل جا نمیشد 

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)||

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه اگر خانواده سرشناسی بودن یا خودشون پول و پله داتشتن آدم زورش نمیگرفتسکه دونه ای 100 میلیون کی دا ...

مهریه خودت چنتاس؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

تعهد بگیرین از داداشتون مهریه رو خودش از پول خودش بده

اگ قبول کرد بقیه‌ش ب شماها ربطی نداره

ولی اگ خواست از جیب باباتون باشه مخالفت کنین

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....

داداشت اگه ادعاش میشه خودش هم باید مهربه رو بده 

هیچوقت نمیان پدر شما رو بخاطر مهریه زندان بندازن یا مجبورش کنن از جیب خودش مهر دختررو بده

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

مهریه خودت چنتاس؟

من نصف شهرمون سرمایه پدرمه 

مهر بالا بگم خیلی دور از ذهن نیست، درصورتی که بابام میگه من مهر نمیزنم برات هیچی اجازه نمیدم مهرت کنن

با اینکه هنوز مجردم

الان برای تاجرش هم ۳۰۰ تا مهریه نمیزنن

ولی وضع بد مالی اوناهم باعث نمیشه که از یه سری حق طبیعی کوتاه بیان

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

اخه اگر خانواده سرشناسی بودن یا خودشون پول و پله داشتن آدم زورش نمیگرفتسکه دونه ای 100 میلیون کی دار ...

شما دادشتون رو درست تربیت میکردین 

که مستقل باشه و نگاش به جیب باباش نباشه وقتی عرضه نداره مهریه بده بره سراغ دختر هم تراز خودش که با چنتا سکه راضی بشه 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀