ببین من نمیدونم مشکل اصلی تون چیه و تا حالا چطوری بودید ولی اینو میدونم توی سالگرد ده سالگی ازدواج حالا یکی دو سال این ور اون ور زندگی مشترک دچار بحران میشه باید بتونید رابطه رو درست کنید
به نظرم بیشتر به این برمیگرده که انگار بعد از ده سال ارزش های آدم متفاوت میشه و رشد میکنه ، نگرش آدم متفاوت میشه ، یه بازگشت به دوره مجردی آدم داره ببینه چی به دست آورده چی از دست داده انگار آدم به جایی میرسه که کل رابطه رو زیر سوال ببره تا ببینه آیا میتونه همسرش رو مجدد انتخاب کنه ؟
رابطه توی این مدت باید دوباره بازیابی بشه اگر بلد نیستی و اول زندگی اموزش ندیدی هنوز برای یادگیری دیر نیست اگه بتونید هندل کنید قضیه رو قطعا اوضاع رو به بهبود میره و از قبل هم بهتر میشید و کیفیت رابطه بسیار بهتر میشه
تصمیمت برای آموزش دیدن بهترین تصمیم ممکنه
حتما این کار رو بکن و صد خودتو بذار
به هیچ وجه کم نیار و اصلا نگو چرا فقط من دارم یک طرفه تلاش میکنم ؟ یا نگو من که دیگه خوب رفتار میکنم چرا اون تغییر نمیکنه اصلا منتظر تغییر شوهرت نباش وقتی تغییر میکنی شوهرت حتی ممکنه تو رو بیشتر به چالش بکشه کم نیار ممکنه حین آموزش دیدن ببینی از قبل خودت بدتر شدی این نشانه ها طبیعیه حین تغییر ، ادامه بده و تلاش کن و صد خودتو بذار به مرور زمان وقتی آگاهانه و عزت مندانه تر رفتار میکنی شوهرت هم تغییر میکنه
برای همین میگم آموزش ببین چون خیلی از خانمها فکر میکنن اینکه حرف نزنم یا کوتاه بیام خوبه مرز رفتاری رو باید بشناسی اینکه کجا قاطع باشی کجا منعطف وقتی اینو یاد گرفتی کم کم شوهرت هم تغییر میکنه
ولی فرضا اگر تغییر هم نکرد ، اگر یه روزی تصمیمت واقعا به طلاق هم بود مدیون دل خودت و بچه هات نمیشی میدونی که صد خودتو گذاشتی و این رابطه درست شدنی نبوده