2777
2789

از زندگی سیر شده باشه باید چیکار کنه؟؟

من دیگه تو زندگیم خیلی کوتاه اومدم خیلی ....

اگه داستان زندگیمو بگم یه کتاب میشه درآورد

الان به حدی رسیدم از مردا بدم اومده 

حتی اون خوبش...

نه توان جدایی دارم بچه کوچیک دارم 

نه توان ادامه دادن.

از دسته دو رو بودنش خسته شدم 

از رول بازی کردنش  که فکر می‌کنه من نمی‌فهمم.

نگاه بالا ب پایین 

احترام صفر محبت صفر 

من چیکار کنم 

تازگی می‌خوام کلاس همسرداری شرکت کنم .اما روحیه اونو هم ندارم.

خب میگی شرایط جدا شدن نداری

پس باید چیکار کنی هیچی تحمل و سعی کنی زندگیتو بسازی

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بالاخره یه زمانی باید دست بذاری رو زانوت از جا بلند شی بگی میخوام از الان شروع کنم شرایطمو یکم تغییر بدم کلاس نمیتونی بری چندتا کتاب برای بالارفتن اعتماد به نفس و دوست داشتن خودت بخون وقتی حست نسبت به خودت بهتر بشه خیلی چیزا تغییر می‌کنه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

تحملم تموم شده بخدا الان باهم قهر نیستیم ولی ازش بدم میاد

خب تحمل نکنی میخوای چیکار کنی؟

طلاق که میگی نه

پس آپشن دیگه ای نداري 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

بچه ها تک تک نمیتونم جواب بدم 

دارم همه رو میخونم جواب میدم یجا..

شغل ندارم 

پس انداز همین دوسه تا طلا دارم.

دعا برای آروم شدنم میخونم فایده ندارن

کتاب هم موندم اعتماد به نفسم معمولیه زیاد نیست صفر هم نیست . قیافم معمولیه اما بخدا آزارم به مورچه نرسیده نه دروغ نه ربا نه دورویی و... 

چت جی بی تی ندارم توی گوشیم نصب نمیشه

چندبار رفتم طرفش منو پس زده 

غرور و زنانگی من له شده

بعد سرکاری ک میلش نیست هزار جور رول بازی می‌کنه 

با خانوادم خوب نیست 

خوبی هم داره و که بگم نداره

هرروزم گریه ست 

احساس میکنم دوسش ندارم دیگه 

ببین من نمیدونم مشکل اصلی تون چیه و تا حالا چطوری بودید ولی اینو می‌دونم توی سالگرد ده سالگی ازدواج حالا یکی دو سال این ور اون ور زندگی مشترک دچار بحران میشه باید بتونید رابطه رو درست کنید

به نظرم بیشتر به این برمیگرده که انگار بعد از ده سال ارزش های آدم متفاوت میشه و رشد می‌کنه ، نگرش آدم متفاوت میشه ، یه بازگشت به دوره مجردی آدم داره ببینه چی به دست آورده چی از دست داده انگار آدم به جایی میرسه که کل رابطه رو زیر سوال ببره تا ببینه آیا می‌تونه همسرش رو مجدد انتخاب کنه ؟ 

رابطه توی این مدت باید دوباره بازیابی بشه اگر بلد نیستی و اول زندگی اموزش ندیدی هنوز برای یادگیری دیر نیست اگه بتونید هندل کنید قضیه رو قطعا اوضاع رو به بهبود می‌ره و از قبل هم بهتر می‌شید و کیفیت رابطه بسیار بهتر میشه 

تصمیمت برای آموزش دیدن بهترین تصمیم ممکنه 

حتما این کار رو بکن و صد خودتو بذار 

به هیچ وجه کم نیار و اصلا نگو چرا فقط من دارم یک طرفه تلاش میکنم ؟ یا نگو من که دیگه خوب رفتار میکنم چرا اون تغییر نمیکنه اصلا منتظر تغییر شوهرت نباش وقتی تغییر می‌کنی شوهرت حتی ممکنه تو رو بیشتر به چالش بکشه کم نیار ممکنه حین آموزش دیدن ببینی از قبل خودت بدتر شدی این نشانه ها طبیعیه حین تغییر ، ادامه بده و تلاش کن و  صد خودتو بذار به مرور زمان وقتی آگاهانه و عزت مندانه تر رفتار می‌کنی شوهرت هم تغییر می‌کنه 

برای همین میگم آموزش ببین چون خیلی از خانم‌ها فکر میکنن اینکه حرف نزنم یا کوتاه بیام خوبه مرز رفتاری رو باید بشناسی اینکه کجا قاطع باشی کجا منعطف وقتی اینو یاد گرفتی کم کم شوهرت هم تغییر می‌کنه 

ولی فرضا اگر تغییر هم نکرد ، اگر یه روزی تصمیمت واقعا به طلاق هم بود مدیون دل خودت و بچه هات نمیشی می‌دونی که صد خودتو گذاشتی و این رابطه درست شدنی نبوده 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85