2777
2789
عنوان

اگه یکی بعد از ده سال و با دوتا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 46 پست
ببین من نمیدونم مشکل اصلی تون چیه و تا حالا چطوری بودید ولی اینو می‌دونم توی سالگرد ده سالگی ازدواج ...

زحمت کشیدی این همه تایپ کردی دمت گرم 

ممنونم ازت 

حال روحیم بده باید انگیزه داشته باشم یاعلی بگم 😭😭😭

زحمت کشیدی این همه تایپ کردی دمت گرم ممنونم ازت حال روحیم بده باید انگیزه داشته باشم یاعلی بگم 😭😭� ...

این جمله که باید انگیزه داشته باشم تا بتونم شروع کنم از بنیان و پایه جمله غلطیه 

انگیزه زمانی به وجود میاد که تو توی مسیر باشی و درصدی از موفقیت رو چشیده باشی از الان منتظر انگیزه نباش چون هیچ انگیزه ای از نقطه صفر به وجود نمیاد 

امیدوار باش و پرتلاش 

نمیگم بخاطر بچه ها ، اینکه فکر کنی بخاطر بچه ها مجبورم.... دیگه حس مظلوم بودن و حس شکست خورده بودن ولت نمیکنه و هرگز نمیتونی نه بچه ها رو خوشبخت کنی نه خودت رو  ، بلکه بخاطر آرامش خودت تلاش کن 

اینطوری بچه ها هم سهم خودشونو هم از آرامش دریافت میکنن 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی تاریکی ام نمی‌دونم از کجا شروع کنم کمکم میکنی؟؟؟

الان باید برم میان می‌نویسم برات 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

وقتی شرایط جدا شدن نداری لااقل شاغل شو و پول بگیر ازش ب چشم هم خونه ببینش ن شوهر

بچه هام ریزن 

بعد برای من سخته اونطوری 

مگه چندبار می‌خوام تواین دنیا زندگی کنم .چرا حق محبت و درک شدن نداشته باشم؟☹️☹️🥀🥀

بچه هام ریزن بعد برای من سخته اونطوری مگه چندبار می‌خوام تواین دنیا زندگی کنم .چرا حق محبت و درک شدن ...

پس باید جدا بشی  بری دنبال یکی دیگه 

متاسفانه شما باید قبل بچه متوجه میشدی 

ببین عزیزم اول باید هدف و چرایی تصمیم خودت رو کاملا روشن و شفاف کنی 

یعنی بدونی میخوای این زندگی رو ادامه بدی یا نه ؟ 

قشنگ بشین مزایا و معایب هر دو تصمیم رو بنویسی 

هم طلاق هم ادامه زندگی 

این وسط موانع ذهنی رو در نظر نگیر 

یعنی نگو اگه طلاق بگیرم خانواده و آبرو چی میشه اینا موانع ذهنی ان و واسشون چاره هست و فقط توی ذهنت بزرگ هستن  ولی بچه ها و احساسات خودت رو در نظر بگیر نحوه تامین مالی رو در نظر بگیر چون اینا موانع واقعی هستن 

یه جدول تی بکش وسط صفحه عنوان بنویس طلاق 

سمت راست مزایا سمت چپ معایب این تصمیم رو کامل بررسی کن و بنویس و مقایسه کن

حالا توی یه صفحه دیگه یه جدول دیگه بکش عنوان رو بزن ادامه زندگی همراه با آموزش دیدن برای مدیریت روابط

دقت کن 

نگفتم ادامه زندگی گفتم آموزش دیدن 

اینم همینطور معایب و مزایا بنویس 

سختی ها رو بنویس ناامیدی ها رو بنویس ولی موفقیت ها رو بنویس خانواده شاد داشتن رو بنویس با هم خندیدن ها رو بنویس همدلی ها و درک ها که قراره آموخته بشه رو بنویس رشد کردن ها رو بنویس 

این جدول برای چیه ؟ اولا به تصمیم گیری کمکت می‌کنه 

دوما هر تصمیمی گرفتی ناامیدی توش هست پشیمونم ممکنه توش باشه کم آوردن توش ممکنه باشه میری جدول رو نگاه می‌کنی و چرایی و هدف خودت رو به خودت یادآور میشی 

یه دفتر قشنگ بخر جلدش بهش حس خوب و امید بده 

خودکارای رنگی و هایلایت بخر 

و یه دوره مدیریت روابط و تعامل بخر و خووووووب گوش کن و خووووب جزوه بنویسی 

بار اول فقط گوش بده بار دوم جزوه بنویس 

وقتی بار اول فقط گوش میدی و بار دوم جزوه مینویسی مغزت میگه من این حرفو سری پیش که گوش دادم انگار نشنیده بودم بعضی چیزا به نظرت جدید میرسه پس حداقل دو بار گوش بده 

مهم نیست با چه کسی ارتباط میگیری مهم نیست چه شخصی مهم اینه که اون آدم حرفاش برات جدی باشه روی حرفش حساب کنی قبولش داشته باشی اینا مهمه چرا ؟ 

که هر وقت این توی ذهنت اومد که نه بابا شوهر من فرق می‌کنه اینا روی شوهر من جواب نمی‌ده من نمیتونم نمیشه و یا هر فکر منفی دیگه که بازدارنده هست به خودت بگی من به این استاد اعتماد دارم و می‌دونم این روش ها جواب میده پس شک نمیکنم و کاری که درسته رو انجام میدم بدون اینکه به نتیجه فکر کنم 

نمی‌دونم الان کسی رو مد نظر داری برای آموزش یا نه 

ولی کسی که من توصیه میکنم دکتر حبشی هست حقیقتا من همیشه دکتر حبشی رو مثال میزنم چون تنها آموزشی که برای زندگی مشترک دیدم همین بوده اگر کسی رو میشناسی که با ادبیاتش و مدل صحبت هاش بیشتر ارتباط میگیری همونی که خودت می‌دونی رو ببین ولی اگر میخوای محتواهایی که من دیدم رو بهت معرفی کنم باید سرچ کنی سایت دکتر حبشی مجتمع شاهدان از قسمت محصولات سه تا ویدیو هست با عنوان همسفر تا بهشت اینا رو اگر با شوهرت ببینی عالی میشه چون اوایل صحبت ها میاد در مورد ویژگی های مرد صحبت می‌کنه شوهرت رو جذب می‌کنه حتی  احتمالا بهت میگه اها ببین خوب گوش کن فلان و خب اینطوری تا ته صحبت ها رو گوش میده و حرفایی که باید بشنوه رو میشنوه 

ولی  اگر هیچ امیدی نداری که آموزش ببینه خودت تنها ببین

ولی سه تا ویدیوی اصول درخواست رو قطعا تنها ببین چون مخاطب فقط خانم ها هستن و آقایون بهتره ندونن 

اول همسفر تا بهشت رو ببین بعد اصول درخواست 

بعد دیگه هر کدوم از بقیه ویدیو هایی که هست رو خواستی  ببین ولی این دو تا عنوان که گفتم رو حتما ببین 

نمی‌دونم الان کسی رو مد نظر داری برای آموزش یا نه ولی کسی که من توصیه میکنم دکتر حبشی هست حقیقتا من ...

دستتون درد نکنه این همه انرژی گذاشتین 

ممنون از راهنمایی شما..

هیچوقت شما رو یادم نمیره 

من بهم کمک کردین 

اگه نتیجه ببینم زندگی جهنم خودمو نجات بدم، بخدا تا آخر عمر این کاربری تونو یادم میمونه و براتون دعا میکنم 💚

نمی‌دونم الان کسی رو مد نظر داری برای آموزش یا نه ولی کسی که من توصیه میکنم دکتر حبشی هست حقیقتا من ...

امضاتون بخدا شوهر منه 

می‌شینم کف میکنم حرف میزنم 

باز حرف خودشو میزنه

کار خودشو میکنه

عزیزم شما افسردگی گرفتی اول برو با دارو درمان کن  شما باید حست خوب باشه تا آموزش پذیر باشی  بعضی مرداد سخت درست می شند  ولی آخرش درست می شند اونم با کمک مشاور وووو

افسردگی از سردی مغز هم می شه تغذیتون رو درست کنید گرمی جان بخورید اگر سرد مزاج. هستید 

زندگی کنم مثله شماست دارم تحمل می کنم  تصمیم دارم به خودم برسم کلاس رقص و زیبایی در حد جیبم  ووو خودشون  تغییر رو ببینند  عوض می شند 

حتما حواستون به بچهاتون باشه گناه دارند  شما مادر خوبی هستی که تحمل می کنی.   بچه هاتون رو زیر سایه به پدر و مادر بزرگ می کنی