2777
2789
عنوان

اگه یکی بعد از ده سال و با دوتا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 46 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@نداتونم‍

جانم 💕

چرا دلت گرقته؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
دستتون درد نکنه این همه انرژی گذاشتین ممنون از راهنمایی شما..هیچوقت شما رو یادم نمیره من بهم کمک کرد ...

قربونت عزیزم ان شاالله آموزش ببینی و توی مسیر اصلاح زندگیت موفق باشی 😍 به شوهرت و واکنش هاش فکر نکن روی خودت تمرکز کن و صد خودتو بذار

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

خوش اومدی ممنون که اومدین همین تاپیک زدم صفحه اول میشه بخونید

من تاپیکو کامل خوندم راستش من مجردم و کم سن و سال قبل از اینکه نظرات کاربر دوست دارم زندگی رو بخونم وقتی عنوان و مانتو خوندم تنها چیزی که یادم اومد بخش دوم کتاب اثر مرکب دارن هاردی بود یادمه نوشته بود یکی از باارزشترین کادرهایی که من به خانومم دادم و باعث شد نگرش من به زندگیمون بعد چند سال زندگی عوض شه تهیه یه دفترچه از ویژگی های مثبت زندگیمون بود اینجوری که یه سال تمام هر ویژگی مثبتی که از همسرم می‌دیدم رو یادداشت میکردم و این باعث می‌شد نکات مثبت بندکیم برام پررنگ تر بشه من این روشو تو عوض کردن شیوه نکردم نسبت به پدرو مادرم عملیش کردم من یه مدت همش خودمو مقایسه میکردم با یکی از دخترای فامیل و افسرده شده بودم ولی وقتی اون متابو خواندم و این روشو انجام دادم خیلی بهتر شدم خیلییی زیاد روش‌هایی که کاربر دوست دارم زندگی رو گفته بودن هم تقریبا همین روش اثرمرکبه که گام به گام باید رو به پیشرفت قدم برداری و انگیزه تو مسیر و با دیسیپلین ایجاد میشه خیلی خوب راهنمایی کردن ایشون شمارو و من تقریبا اکثر چیزایی که ایشون گفتن رو تو مسیر کنکورم و مسیر ارتباط با والدینم انجام دادم و به شدت هم کمک کننده بودن برام به نظرم همین چیزایی که ایشون گفتن رو برای شروع انجام بدین بعدشم اینکه کتاب خواندن هم می‌تونه کمک کننده باشه براتون نمی‌دونم چه کتابهایی تو این مورد نوشته شده ولی با سرچ تو گوگل میشه فهمید و از طاقچه میتونین بخونین 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
من تاپیکو کامل خوندم راستش من مجردم و کم سن و سال قبل از اینکه نظرات کاربر دوست دارم زندگی رو بخونم ...

آخه مشکل من اینه که من نیاز ندارم حتما ویژگی خوباشو بنویسم 

چرا چون اولا همه رو یادم میمونه بعد 

بیشتر رفتاراش با هم دیگه ست 

در آن واحد می‌تونه خوبی کنه و با یه بدی که همون لحظه انجام میده خنثی کنه .

مثلاً اگه ببره منو جایی مثلا لباس بخریم خب داره کار خوب می‌کنه اما همون لحظه با یه حرف دل ادمو می‌شکنه 

خب من بیام توی لیستم چی بنویسم 

خوبی هاش خرید مانتو در مقابل شکستن قلب و ضایع شدن توی جمع ....

اون هم خوبی منو نمی‌بینه 

مثلاً یک تومن پول میده میشه خوبیش 

اما میگه پولو آتیش نزنی ها

خب الان خوبی با بدی خنثی شد 

من دلم پر از این حرفا 

گیر کردم بخدا.

شاید مجرد باشی و سن پایینترازمن 

اما مگه دانش و اطلاعات به سن و ساله و تجرد و متاهلیه؟

ما چهارتا کتاب خوندیم دیپلم گرفتیم چرا باید همه چیو بدونم؟

من تاپیکو کامل خوندم راستش من مجردم و کم سن و سال قبل از اینکه نظرات کاربر دوست دارم زندگی رو بخونم ...

دستت درد نکنه این همه نوشتی💚

انشالله خودت خوشبخت بشی و برای من دعا کن .

من دوست دارم زندگی کنم با خودش بچه هامونو بزرگ کنیم 

دلم نمی‌خواد زندگی بپاشع

اما چرا از درونم اینقدر حالم بده 

آخه مشکل من اینه که من نیاز ندارم حتما ویژگی خوباشو بنویسم چرا چون اولا همه رو یادم میمونه بعد بیشتر ...

میفهمم چی میگین ماخودمونم تو نزدیکانمون داریم همچین آدمی که ماهانه بالای دویست میلیون برای زن و بچش خرج می‌کنه ولی زبونش عین نیش ماره به قول شما ادکلن پونزده تومنی میخره برای زنش ولی پشت بندش میگه خونه بابات داشتی همچبن چیزی؟

ایشون دقیقا عین شما به خاطر بچش مونده سر زندگی اوایل هر چند وقت یه بار قهر میکرد نیومد خونه باباش ولی دید نمیشه که هرچند وقت یه بار قهر و جا زدن 

الان خودشون میگن که برام مهم نیست هرچقدر حرف بزنه و تیکه بندازه میگن که به عنوان کارت عابر بانک میبینیمش نمی‌گم این کار درستی هست ها اصلا مثلا ایشون هیچ‌جا با شوهرش نمیاد و به قولی دیگه قبول کرده که فقط حضور فیزیکی داره و قرار نیست پایه پاش باشه ولی خب از پیر کردن خودتون که بهتره 

بازم میگم من اصلا در جایگاهی نیستم که بخوام نصیحت کنم ولی اگه نمیتونین تحمل کنین از روانشناسان کمک بگیرین💕 

دستت درد نکنه این همه نوشتی💚انشالله خودت خوشبخت بشی و برای من دعا کن .من دوست دارم زندگی کنم با خود ...

خیلی ممنون عزیزم ایشالا حال دل زندکیتون خوب باشه💕❤️

شاید باید به قول دوستمون باید نگرشتونو به زندگی عوض کنین 

حالا ایشون چند تا دوره معرفی کرد اکه به هر دلیلی نمیتونین پیش روانشناس برین این دوره ها هم کمکتون میکنن

ببخش نمی‌خوام انرژی مثبتی که دارید با حال بد من خراب بشه همین ک دعوتمو قبول کردی و راهنماییم کردین ی ...

مرسی عزیزمنه این چه حرفیه 

ایشالا حال دلتون خوب باشه