2777
2789
عنوان

خسته شدم...

689 بازدید | 28 پست

تقریبا ۳ یا ۴ ساله که موهام ریزش پیدا کرده هرچی دکتر پوست خوب معرفی کردن تو شهرمون رفتم نتیجه نگرفتم دیگه کم آوردم ، همه ش دنبال عکسای چند سال قبلم هستم و با الانم مقایسه میکنم که چقدر موهام کم شده ، این ریزش مو همه چیمو تحت شعاع قرار داده هم درس هم ازدواج...  😢

قرص اکوفان

شامپو کلوران( کنین)

تخم مرغ در حین استحمام تون ( یک ربع بمونه و بعدا آبکشی کنید . سه ماه . هفته ای سه مرتبه)

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اين مشكل رو داشتم

كلي ام دكتر رفتم و قرص و محلول و شامپوي گرون خريدم

آزمايش هام هم اوكي بود

مشكل هورموني هم نداشتم 

قرص ضد حاملگي خوردم

بعد از ١ ماه ريزش كم شد و بعد خيلي خيلي بهتر شد

❤️❤️
منم اين مشكل رو داشتم كلي ام دكتر رفتم و قرص و محلول و شامپوي گرون خريدم آزمايش هام هم اوكي بود م ...

شما متاهلین؟! آخه من مجردم میگن قرص ضد حاملگی خوب نیس،

الان تقریبا ۱۰ ماهه ک به تجویز دکترم ماینوکسیدیل مصرف میکنم با قرص ویتامین ریزشم خیلی کمتر شده اما مساله اینجاس ک موهام خیلی کم پشت شده میتونم بگم نصف یا کمتر این کم مویی اذیتم میکنه 

ماينوكسيديل بزن  موهات پر ميشه ريزشت قطع ميشه امااا بايد تا ابد بزني چون هروقت قطع كني موهايي ...

اتفاقا الان ۱۰ ماهه که استفاده میکنم اما این وابستگیه بده الان چند وقت مسافرت بودم نتونستم مرتب استفاده کنم یکم ریزش پیدا کردم

عزیزم آخه چه ربطی به درس و ازدواج داره درست را نباید با دنیا عوض کنی چند سالته

۲۲ سالم هست ، واسه ازدواج که ربط مستقیم داره کم کم دارم بی خیال ازدواج میشم اما درسم رو هم تمرکز حواس میخواد ک این مساله مانعش میشه 😔

اتفاقا الان ۱۰ ماهه که استفاده میکنم اما این وابستگیه بده الان چند وقت مسافرت بودم نتونستم مرتب استف ...

من يكي از دوستام دايم ميزنه خيلي راضيه 

ديگه اگه برات مهمه بزن ديگه كاريم نداره چند تا قطرس

ببين دكتر نخعي خيلي خوبه يعني كار پوستش كه عاليه حالا شما ي سر برو شايد نتيجه بگيري 

۲۲ سالم هست ، واسه ازدواج که ربط مستقیم داره کم کم دارم بی خیال ازدواج میشم اما درسم رو هم تمرکز حوا ...

یعنی چی مگه طرف به خاطر موهات تو را می خواد چه رشته ای می خونی

متولد ۷۳ نیستم کاربری برای دوستمه پیامک به خودم نیومد کاربری اونو گرفتم 
شما متاهلین؟! آخه من مجردم میگن قرص ضد حاملگی خوب نیس، الان تقریبا ۱۰ ماهه ک به تجویز دکترم ماینوکس ...

دكتر به من گفت مشكلي ايجاد نميكنه

شما آزمايش كامل دادي

ماينوكسيديل زدن تا آخر خيلي كار سختيه

دكتربه منم داد ولي من نزدم

قرص ضد حاملگي رو ترجيح دادم

❤️❤️
یعنی چی مگه طرف به خاطر موهات تو را می خواد چه رشته ای می خونی

تو این دوره ای ک همه چی وابسته مادیات شده بعیدم نیس ، یعنی خیلی میترسم از این قضیه و بخاطر همین سعی میکنم هیچوقت وارد رابطه ای نشم ک ختم ب ازدواج شه

دانشجوی زبان انگلیسی ام

دكتر به من گفت مشكلي ايجاد نميكنه شما آزمايش كامل دادي ماينوكسيديل زدن تا آخر خيلي كار سختيه دكتر ...

پارسال چکاپ کامل دادم گفت هییییچ مشکلی نداری فقط یه کم کمبود ویتامین د بود ک با آمپول حل شد ، بعدش رفتم پیش دکتر پوست اونم ماینوکسیدیل تجویز کرد و فعلا ک استفاده میکنم اما بعضی وقتا میگم گیرم ازدواج کردم گیرم خواستم بچه دار شم باید قطعش کنم اونوقت چی....الان شما فقط ریزشت قطع شده یا رویش هم داری؟