تقریبا ۳ یا ۴ ساله که موهام ریزش پیدا کرده هرچی دکتر پوست خوب معرفی کردن تو شهرمون رفتم نتیجه نگرفتم دیگه کم آوردم ، همه ش دنبال عکسای چند سال قبلم هستم و با الانم مقایسه میکنم که چقدر موهام کم شده ، این ریزش مو همه چیمو تحت شعاع قرار داده هم درس هم ازدواج... 😢
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم اين مشكل رو داشتم كلي ام دكتر رفتم و قرص و محلول و شامپوي گرون خريدم آزمايش هام هم اوكي بود م ...
شما متاهلین؟! آخه من مجردم میگن قرص ضد حاملگی خوب نیس،
الان تقریبا ۱۰ ماهه ک به تجویز دکترم ماینوکسیدیل مصرف میکنم با قرص ویتامین ریزشم خیلی کمتر شده اما مساله اینجاس ک موهام خیلی کم پشت شده میتونم بگم نصف یا کمتر این کم مویی اذیتم میکنه
دكتر به من گفت مشكلي ايجاد نميكنه شما آزمايش كامل دادي ماينوكسيديل زدن تا آخر خيلي كار سختيه دكتر ...
پارسال چکاپ کامل دادم گفت هییییچ مشکلی نداری فقط یه کم کمبود ویتامین د بود ک با آمپول حل شد ، بعدش رفتم پیش دکتر پوست اونم ماینوکسیدیل تجویز کرد و فعلا ک استفاده میکنم اما بعضی وقتا میگم گیرم ازدواج کردم گیرم خواستم بچه دار شم باید قطعش کنم اونوقت چی....الان شما فقط ریزشت قطع شده یا رویش هم داری؟