2777
2789
عنوان

برادری که هر شب میاد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1617 بازدید | 95 پست
ازشون پذیرایی نکن تو وظیفه نداری یکی که هرشب میاد مهمون نیس بعدم خونه خودشون چشه خوب هفته ای یبار بی ...

خونه خودشون فکر کنم خار داره بشینن..نمیکنم.دیگه نمیخوام ببینمشون.الان نمیاد .۵ ساال همش به شام امدن.یا هرشب یا یک شب درمیان.

من میگم کسی که دعوت بشه احترامش بیشتزه تا کسی که خودش هر شب سزشو بندازه بیاد خونه..شعور ندارن اینا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشم نمیاد دیگه ببینمشون.الان دیگه همش اتاقم.دیشب امدن.نرفتم بیزون سلام بدم.

من برای این گفتم هر وقت بخوای بری دستشویی راحت باشی اگه یه موقع دستشویی داشتی سلام بدی میگن نگا برای میخواست بره سلام داد 

وقتی اومدن خونه برو تو اتاق در و ببند بشین هرکار دلت میخواد کنتو نمیتونی جلوی اومدنشونو بگیری چون خو ...

امتحان کردم برم سلام کنم.دخترش پشت سرم راه میوفته.دادو بیداد میکنه بیاد پیشم‌.وقتی کلا نمیرم سلام کنم.خوبه حداقل نمیاد‌‌..

انقدر بیشعورن .منی که خیلی با ادبم و احترام همه رو دارم.حاضر نیستم محل به اینا بدم.چون بی ذاتن

درو میبندم الان با هیچکس حرف نمیزنم انقدر ارامش دارم.زجر میکشم وقتی باهام حرف میزنن.اگه متاهل بودم.سالی یکبار میامدم.

من چندساله این داستانو دارم😞

بخدا عاصی شدم دوهفته پیش اومده خونم دوباره گیر داده که بیاد امروز ۶ بار به گوشی خودم و چندبار به گوش ...

خیلی بی فکرن‌..چقدرم پیگیرن که بیان.والا خوب روشون میشه.اینام مثله داداشه من.

دقیقا حالا جاری من حتی سالی یبار هم کسی رو راه نمیده خونش فقط می‌خواد بره مادرشوهرم ماهی یبار دعوتمو ...

عادت کرده انقدر رفته خونه ی دیگران.داداشم من اینطوره.هفته ی یکبار باید به شام بیاد.مامانم زنگ نزنه.خودش سیریش میشه زنگ میزنه چرا دعوتم نکردی..

من بدم میاد واسه مهمان صدتو بزاری .ولی یه زحمت به خودش نده یه مهمانی بده.مثله داداشه منو جاری شما.

دقیقا منم حال و روزم این بود تا اینکه ازدواج کردم و باز هم حال و روزم اینه از خونم ک‌ ی شهر دیگه است ...

الهی بگردم.خدا بهتون سلامتی بده..شرایطتتونم سخته.🥺

بخدا هر چی نکنی.بیشتر عزیزی

امتحان کردم برم سلام کنم.دخترش پشت سرم راه میوفته.دادو بیداد میکنه بیاد پیشم‌.وقتی کلا نمیرم سلام کن ...

خواهش میکنم عزیزم

پس توی همون اتاق بمون اعصاب و روان و جوونیه خودت مهمتره

خاله ی من توی اتاق میمونه دخترخاله های کوچیکم میرن در اتاقشو محکم میکوبن که باز کن ماهم بیایم پیش تو🤭

اونم باز نمیکنه پامیشن میان سراغ من

منم یه مدت دلم سوخت بهشون محل دادم شبا میومدن رو تختم میخوابیدن جا برای خودم نمیموند تا صبح رو زمین کمرم خشک میشد روزا هم نمیذاشتن به کار و زندگیم برسم 

میومدن راجع به مسائل زنانه که به سنشون نمیخوره حرف میزدن باهام

مادر و پدرشونم دنبال خوش گذرونیای خودشون 

خالم حداقل یک ساعت وقت رو تربیتشون نمیذاره همیشه دنبال جراحی های زیبایی و کاشت ناخن و فیشیال و ... اونوقت بچه هاشو میریخت سر من یه حمومم نمیتونستم برم میومدن پشت در حموم اجازه بده بیایم تو باهم حموم کنیم😂 به باباشون میگفتن دخترخاله مارو حموم نمیکنه حسرتش به دلمون مونده😆😆😆

دیگه در خونه رو هم براشون باز نکردم

الان ادب شدن میان خونمون هم جلوشون نمیام چندتا پتو برمیدارم میرم میشینم تو راه پله تا بذارن برن 🤭