2777
2789
عنوان

برادری که هر شب میاد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1617 بازدید | 95 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه باهاتون حال نمیکنن و صحبت نمیکنن چرا هرشب بلند میشن میان شما روهم ناراحت میکنن

معذرت میخوام مرض دارن نمیدونم چیی توو فکرشونه میان.

یعنی یه مکالمه ای بین هیچکدوم نیست.فقط حرفم بزنن غیبت میکنن .داداشم  پشت سر اون یکی داداشم حرف میزنه وقتی خونه نیست.من نباشم پشت سز من حرف میزنه

نمی‌دونم چرا بعضیا از خونه خودشون فرارین .چرا نمینن خونشون گوشی نگاه کنن خوبه برای شام نمیان .تقصیر ...

زندگی نمیکنن.نمیشینن خونه خودشون .زن و شوهری وقت بگزرونن..میان مزاحم من یکی میشن.

به پدر مادزم میگم.میگن نه ما خوشمون نمیاد بدون دعوت بریم خونش.گفتم اخه دعوتتم نمیکنه.میگه نه ما خوشمون میاد پسرم میاد خونمون

دقیقا منم حال و روزم این بود تا اینکه ازدواج کردم و باز هم حال و روزم اینه 

از خونم ک‌ ی شهر دیگه است میام 

از راه نرسیده خودم برای خودمون غذا درست میکنم 

با شرایط بارداریدارم خونه تکونی میکنم

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
کسی هر شب بیاد صاحب خونه هست نه مهمونیه چایی و میوه بزار خودشون میریزن و میخورن بقیش خودشون بیارن

نمیکنهه.عروسمون نهایت یه ظرف بشوره..باید عین کلفت من بکنم.الان دیگه مامانم میکنه.من خودمو حبس کردم اتاق

تحویل نگیر و کارهای قبل رو انجام نده شورش و تحریک کن دیگه وقتشه از این حالت بزنی بیرون گیان

🥺دیگه به هیج کدوم محل نمیدم.واقعا حق من نیست.کلفتی همه رو بکنم.اخرشم بهم بگن برو از این خونه

شاید شرایطشو نداره

شرایط چی؟! 

شرایط خوردن و مفت خوری داره ولی نمیتونه درو باز کنه برا ما؟؟

تاپیکام نوشتم رفتارش چجوریه  

حتی بچم نذری برد براش در خونشو باز نکرد گفت در قفله بعد که پسرم از حیاطشون اومد بیرون اونم زود درو باز کرد 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
🥺دیگه به هیج کدوم محل نمیدم.واقعا حق من نیست.کلفتی همه رو بکنم.اخرشم بهم بگن برو از این خونه

چی بگم برات دعا میکنم مشکلت حل شه✨❤️

یک هفتس نینی سایت اومدم افسردگی گرفتم

دخترم تو بی نظیر ترین خلقت خدایی♥️🧿

ولی مقصر پدر مادرت هست

نمیفهمن.میگن تو بد عقیده ای ..دلم شکسته س ازشون.هیچوقت یادم نمیره.

خیلی دوست دارم برم.منتها دارم صبوری به خاطره رابطه ی خودم میکنم.