2777
2789
عنوان

برادری که هر شب میاد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1617 بازدید | 95 پست

وقتی اومدن خونه برو تو اتاق در و ببند بشین هرکار دلت میخواد کن

تو نمیتونی جلوی اومدنشونو بگیری چون خونه ی پدرشه و ظاهرا مادر و پدرتم راضین و هیچ مشکلی ندارن

ولی اختیار زندگی خودتو که داری

زنش میاد عین آدمیزاد بلند بشه پا به پای مادرت بشوره بسابه و دور هم بخورن تو چرا خودتو میندازی وسط

مسئول بچشم تو نیستی

دوست نداشتی بازی نکن

یا تو خونه ی خودتون آزادانه جلوشون بچرخ و کاری به کارشون نداشته باش بی احترامی هم نکن یا برو تو اتاق تا وقتی شب نشینیشون تموم بشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🥺😞صبوری میکنم بخاطر یه دلیل.مگرنه یک دقیقه واینمیسادم توو این خونه.بابای خودم بخاطر اونا بهم میگه ...

الهییی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

جاری ها نزار اینجوری کنن

بخدا عاصی شدم 

دوهفته پیش اومده خونم دوباره گیر داده که بیاد 

امروز ۶ بار به گوشی خودم و چندبار به گوشی بچه هام زنگ زده جواب ندادم 

دیشب ساعت ۱۲ بود بچه هام و‌شوهرم رفته بودن بیرون وقتی اومدن دیدم بچه ی جاریمم جلوتر از اینا راه افتاده اومده خونم  

اصلا کسیو راه نمیده بعد اینجوری میاد راه به راه

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
جاری منم یکیه مثل زنداداش تو فقط بلدن بیان بخورن زورشون میاد یبار اونا میزبان باشن

وای دیدید.فقط میان میخورن میرن.خوششون میاد مفت بخورن .بعد مهمانی هم چندماه یکباره میده.اونم کاش نده.زحمت نمیده به خودش

حق داری من از وقتی بچه دارشدم ده روز یه بار میرم خونه ی مادر خودم بچه م هم خیلی شیرین و باادبه همه چ ...

خدا حفظ کنه بچه هاتونو عزیزم.

خدا خیرتون بده با طرز فکری که دارید❤

وای دیدید.فقط میان میخورن میرن.خوششون میاد مفت بخورن .بعد مهمانی هم چندماه یکباره میده.اونم کاش نده. ...

دقیقا 

حالا جاری من حتی سالی یبار هم کسی رو راه نمیده خونش 

فقط می‌خواد بره 

مادرشوهرم ماهی یبار دعوتمون میکنه اکه دیر بشه همین جاریم میکه چرا مامان دعوتمون نمیکنه؟؟! بعد خودش حتی مادرشوهرمو به صرف یه چایی دعوت نمیکنه 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
نمیدونم فقط یه جیزی میدونم ،صرفا بخاطر این شرایطی ک داری ازدواج نکن خدایی نکرده شاید از چاله در اومد ...

😞😞ممنونم بابت راهنماییتون.من دلم جای دیگس.مگرنه با عقلم انتخاب میکردم میرفتم از اینجا خلاص میشدم.دیگه چیه که بابام بهم میگه برو.من بد نبودم براشون.اخرش اینطور بهم کردن

همه را حق داریولی چطور بچه برادرت دوست نداری؟؟

دوسش دارم .بخدا تا چندشب پیش سرگرمش میکردم.ولی دیگه عصابم نمیکشه بی نهایت اذیت میکنه.بی ادبه.همه بهم میگن چقدر حوصله داری برای بچه.ولی الان دیگه خوشم نمیاد