2777
2789
عنوان

برادری که هر شب میاد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1617 بازدید | 95 پست
چی بگم برات دعا میکنم مشکلت حل شه✨❤️یک هفتس نینی سایت اومدم افسردگی گرفتم

ممنونم عزیزم.انشالله خیر ببینی.

منم تازه دیروز وصلش کردم.پارسال ساختم اصلا نیامدم ..

انقدر همه مشکل داریم نمیدونیم غصه ی کیو بخوریم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای این گفتم هر وقت بخوای بری دستشویی راحت باشی اگه یه موقع دستشویی داشتی سلام بدی میگن نگا برای ...

اهان نه قبل از اینکه بیان میرم دستشویی.توو اتاق آب کمتر میخورم .بعد که برن میرم دستشویی دوباره

ممنونم عزیزم ❤خیر ببینی

خواهش میکنم عزیزمپس توی همون اتاق بمون اعصاب و روان و جوونیه خودت مهمترهخاله ی من توی اتاق میمونه دخ ...

چقدر شما منو درک میکنید..قشنگگگگ میفهمم چی میگید..واقعا صبر عیوب میخواد ..نمیدونم چرا بچه میارن.وقتی بی اهمیت هستن نسبت بهشون.واقعا جونی خودمون مهمه.من انقدر غصه خوردم.زیر چشمام گود افتاد..بچه به روش بخندی پرو میشه

این مدل بچه ها ها‌..افرین همینطوری پیش برو.مگرنه باز عادت میکنن

اره عزیزم مجردم خسته شدم ازین وضعیت بیکارم هستم تازه برام دعا کن ازدواج و شغل خوبی گیرم بیاد انشالله ...

انشالله.حتما 

الهیییی همونی که میخوایی بشه.نجات پیدا کنی بری.یه ادم خوب بیاد توو زندگیت عزیزم.راحت بشی از دستشون..

ممنونم ازت مهربون❤❤

الهی بگردم.خدا بهتون سلامتی بده..شرایطتتونم سخته.🥺بخدا هر چی نکنی.بیشتر عزیزی

خیلی ممنون عزیزم

واقعا آدم هرچی کار نکنه عزیزتره

همسرم منو آورد خونه مادرم ک مثلا استراحت کنم منم دیدم خونه خیلیییی تمیزکاری لازم داره کثیفه افتادم ب تمیزکاری

فک کن تو این خونه تکونی یک بشقاب بشکنه بر میگردن میگن ۵۰ تومن ضرر زدی نظافت چی هم ۵۰ میگیره برای تمیزکاری😐

جای دستت درد نکنه اینجوری میگن 

واقعا ناراحت میشم

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
خیلی ممنون عزیزمواقعا آدم هرچی کار نکنه عزیزترههمسرم منو آورد خونه مادرم ک مثلا استراحت کنم منم دیدم ...

واقعا یکی ارتباطو رعایت کنی یکی کار زیاد نکنی اهمیت ندی.عزیزتری

من حس میکنم شماهم خیلی دلسوزید.که با این وضع فکر تمیزکاری خونه مادرتون هستین.

دقیقا اون زحمته به چشمشون نمیاد ولی اون چیزی که بشکنه به چشمشون میاد.ادمو پشیمون میکنن از کاری که میکنیم

به نظرم خودتون و نی نی توو شکمتون مهم ترید.فشار اصلا به خودتون نیارید..به خودتون اهمیت بدید عزیزم.

من خودم تک دخترم.توو خونه بهم اهمیت نمیدن.بحثم شد.مادرم میگفت کاری نکردی که فقط جارو کشیدی.در صورتی که همه ی کارا با خودمه..مثله شما خونه تکونیم میکنم...ولی دیگه الان‌نمیکنم.خودم مهم ترم..قدر ادم نمیدونن

خیلی ممنون عزیزمواقعا آدم هرچی کار نکنه عزیزترههمسرم منو آورد خونه مادرم ک مثلا استراحت کنم منم دیدم ...

حق داری عزیزم ناراحت بشی.به خودت و بچه ت اهمیت بده.استراحت کن‌‌

من عذاب وجدان میگرفتم میگفتم خاک نشسته خونه نامرتبه.بعد خودم مثله شما طاقتم نمیگرفت.شروع میکردم تمیزی.اخرم نه دستت درد نکنه ای چیزی..انگار وظیفمه..

خیلی بی فکرن ..😞ممنونم از درکت عزیزم‌خداروشکر ازدواج کردین رفتی

شما هم ازدواج می کنی عزیزم . من بالای سی و پنج سال ازدواج کردم . آخه با این سن  میشه همبازی بچه شد 

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی
شما هم ازدواج می کنی عزیزم . من بالای سی و پنج سال ازدواج کردم . آخه با این سن میشه همبازی بچه شد

خدا از دهنتون بشنوه.مشکلم حل شه برم از این خونه

خوشبخت باشین عزیزم

خب همون دیگه توقع بیجا دارن. خیلیا هستن همسن من بچشون سه چهارسالشه‌‌..

واقعا یکی ارتباطو رعایت کنی یکی کار زیاد نکنی اهمیت ندی.عزیزتریمن حس میکنم شماهم خیلی دلسوزید.که با ...

مادرم هیچ کاری نمیکنه 

غذا درست کردن هم بچها خودشون درست میکنن

البته بنده خدا پا درد داره 

خواهرامم درگیر زندگی خودشون 

عروسمون هم سالی یک بار نمیاد سر بزنه چ برسه بیاد خونه تمیز کنه 

خودمم فقط 

خونه تمیز کنم 

غذا درست کنم 

جلوی همسرم خیلی وختا خجالت زده میشم

مثلا اومدم استراحت 

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
حق داری عزیزم ناراحت بشی.به خودت و بچه ت اهمیت بده.استراحت کن‌‌من عذاب وجدان میگرفتم میگفتم خاک نشست ...

واقعا 

وظیفه می‌دونن برای آدم 

مادرم هیچ کاری نمیکنه غذا درست کردن هم بچها خودشون درست میکننالبته بنده خدا پا درد داره خواهرامم درگ ...

مطمعنم خیرشو توو زندگیتون میبینید.خیلی دلسوز و مهربونید شما..

انشالله مادرتونم قدر دان شما باشه..

من فکر کردم تک دخترید.در کل مراقب خودت باشی عزیزم.خسته نکن خودتو..