2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم

257 بازدید | 36 پست

من ۸ سال ازدواج کردم و سال اول زندگی شوهرم دانشجو بود کار نداشت و ما یه وقت حوی پول بنزین نداشتیم بزنیم و یکم اذیت شدیم میگم یکم چون بچه بودیم و خرج و مخارج اینقدر گرونی نبود و از سال ۹۹ که رفتم سرکار یکم بهتر شد اوضاعمون یعنی شوهرم که سال بعد کار پیدا کرد رفت منم سال ۹۹ یه کاری پیدا کردم نزدیک خونمون میرفتم و تو اون زمان هرکی میدید یا میفهمید میرم سرکار میگفت سارا جون خودش دوست داره بره؟ و وقتی از سرکار اومدم بیرون چون اینقدر ریز ریز بهم گفتن چرا میری چرا که دچار روزمرگی شدم و بعد که اومدم بیرون میگفتن چرا اومدی بیرون الان همه دنبال کارن.

من و همسرم چون سال اول زندگی سختی کشیدیم و الان حقوق شوهر من ۲۷.۸ تومن هست میترسیم بعد از ۸ سال از بچه دار شدن چون همیشه میگیم بچه پس انداختن که فقط مهم نیست و آدم باید آینده بچه رو ببینه و من خونه ام یه خوابه است حتی جا ندارم سیسمونی بچینم یا اولین کاری که بچه بیاریم اینه مم سرکار نرم ووقتی نرم یه حقوقمون حذف میشه من ۲۵ تومن میگیرم الان چند روزه که خواهر کوچیکتر از من که اتفاقا اونا هم وضعیت مالی خیلی خوبی ندارن فهمیده بارداره و من یکم حسودیم شد چون من خیلی درگیرم با این فکر چون تنبلی تخمدان دارم البته دکتر میگه لاغر بشی خیلی بهتر میشی اما خیلی سختمه چون پرخوری عصبی دارم و میترسم از اینکه اگر دیر بشه مجبور شم ivf بکنم اما از طرفی این بچه خواستن فقط بعد احساسات ماجراست من و همسرم حتی برای ۲ نفر که کرایه خونه هم نمیدن ۲۷.۸ رو خیلی کم میدونیم با اینکه بابای من خیلی پولداره ولی خسیسه شاید خواهرم هم دلش و به همین خوش کرده دارم فکر میکنم چچطوری میشه زندگی کرد که حالا یه بچه هم اضافه بشه ۲روز دیگه اون بچه میگه تو که توانایی فراهم کردن یه اتاق خواب و برای من نداشتی چرا من و به دنبا آوردی و مامانم اینا میگن اگر بعدا شوهرت پشیمون شد و بچا خواست و تو دیگه باردار نشدی چی؟ و شوهرم همیشه میگه نشه مگه همه باید بچه بیارن نمیدونم واقعا چه کاری درسته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی از حساب وکتاب ها دست ما نیست.

تا حالا که خوب پیش رفتید ولی توکل به خدا کنید واگر تونستید یک بچه به دنیا بیارید

هر چی خدا بخواد همون اتفاق میفته، خیلی برای خوب وبد ومشکلات خودتون را سرزنش نکنید

حالا خیلی هم وضعیت بد نیست بیار دیگه یدونه

آخه موضوع فقط مادی هم‌ نیست یعنی ۹۰٪ مادیه و مابقی بابت اینکه شوار‌من کارش و دوست نداره و مدام داره رزمه میفرسته جاهای دیگه و محیط کارش خیلی تنش و استرس داره و آدم عصبی شده میترسم اگر بچه مثلا گریه کرد به جای موندن و کمک کردن ول کنه بره بیرون

خونه بزرگترین دغدغه ات شده بیشتر از بچه پس اون اولولیتت رو انجام بده با وام با قرض چون بچه بیاری همش غصه میخوری بعدش 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

زیادی سختش نکردی قضیه رو؟

حقوق شوهر من ۲۰ تومنه منم شاغل نیستم. پس اندازم میکنیم از خوشی هامونم نمی‌زنیم. خونمونم چون ی خوابه بود اجاره دادیم اومدیم دوخوابه اجاره کردیم و تو فکر بچه ایم.

خونه بزرگترین دغدغه ات شده بیشتر از بچه پس اون اولولیتت رو انجام بده با وام با قرض چون بچه بیاری همش ...

نمیشه مگه الان با این حقوقا و وضعیت زندگی مگه میشه دیگه کاری کرد خونه تو بدترین جای تهران متری ۶۰ یعنی حقوق ما روهم حتی ۱ متر خوته اضافه تر هم‌نمیشه

زیادی سختش نکردی قضیه رو؟حقوق شوهر من ۲۰ تومنه منم شاغل نیستم. پس اندازم میکنیم از خوشی هامونم نمی‌ز ...

میشه بپرسم کدوم منطقه و کدوم شهر هستید؟ الان ماهی ۲۰ تومن چطوری به ۲ نفر آدم و پس انداز میرسه؟

نمیشه مگه الان با این حقوقا و وضعیت زندگی مگه میشه دیگه کاری کرد خونه تو بدترین جای تهران متری ۶۰ یع ...

والله دغدغه شما بیشتر خونه بود تو تاپیک تا بچه آوردن چی بگم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

میشه بپرسم کدوم منطقه و کدوم شهر هستید؟ الان ماهی ۲۰ تومن چطوری به ۲ نفر آدم و پس انداز میرسه؟

پول شوهر من خیلی برکت داره واقعا خیلی ها تعجب میکنن.

تازه اعتقاد داریم بچه بیاد برکت شو با خودش میاره.

تهران نازی اباد