2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همکارهمسری،کسی نیست از بالای دیواری چیزی بره تو خاموش کنه، یا مثلا صاحبخونه ندارید؟

اپارتمان از بالای دیوار چجوری بره تو ؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
وای دیگه خیلی دور شدیم. یادمون نمیاد خاموش کرده باشیم یا نه. ولی خونه باشیم یکسره روشنه.

اگه کلید دست کسی دارید بگید بره نگاه کنه یا به همسایه زنگ بزنید اگه تو بالکن یا پشت بومه کولر بره گوش بده ببینه صدامیاد یانه

نهایت کولر سوخته تحویل میگیرید دیگه کاری از دستت بر نمیاد که فکرشو نکن حداقل مسافرت خوش بگذره

خوش میسوزه برای خونه اتفاقی نمیفته؟ 

بنظرم خاموش کردیم چون بادی نمیومد موقع باز و یسته کزدن در ولی باز یادم نیس چیکار کردیم خدایا😢

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
اگه کلید دست کسی دارید بگید بره نگاه کنه یا به همسایه زنگ بزنید اگه تو بالکن یا پشت بومه کولر بره گو ...

خوب اگه روشن باشه اون چطور میتونه خاموش کنه؟

خب اگه اپارتمانه همسایه دارید دیگه یا مدیر ساختمون.به مدیر ساختمون بگید

مدیر داره ولی بگیم روشنه کاری از اون برنمیاد که

الان هدفت از تاپیک نظرسنجی چیه؟!! هرکی هرچی میگه میگی نمیشه 😂

😁😁😁اخه یادم نیس خاموش کردم یا نه

بعضی از مدیرها کلید یدک دارند. یل توی دسته کلیدها .اول بگید برن بالای پشت بام چک کنن ببینن روشنه یا ...

کلید یدک خونمونو دارن ؟ 

فوقش بسوزه دیگه 

انشالله برای خونمون اتفاقی نیفته