2777
2789

اره گاهی نفرین یا کارما از اجداد به ما میرسه و باید اوو از بین برد.

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه تارو ت برام میگیری؟ خواهش میکنممیخام بدونم خودش باهام قرار میزاره دوباره یا نه؟

درخواست بده

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

خانواده شوهرم و خانواده خاله شوهرم چشمشون شوره منم باهاشون زندکی میکردم چشمم شور شده بود هرچی نگاه م ...

من خونوادم سم خالصن وسطشون گیر کردم بعد یکی دیگشون اضافه شد اینا هم بیشتر منفی شد انرژیشون من کلی مشکل برام بوجود اومد

نمی دونم

ولی  مثلا استرسهای شدید پدر و مادر، کودکی خیلی سخت پدر و مادر. فکر کن این پدر و مادر خودشون مضطرب، افسرده، adhd, اختلال خودشیفته... طبیعیه همه یا بعضی از بچه هاشون یا ژنتیکی یا به خاطر رفتار والدین همین مشکلات رو پیدا کنند   و روی کار و تحصیلات و ازدواجشون اثر بذاره. 

ترنج