2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرمیجات نخور

گرمیجات نمیخورم شوهرمو گرمی میدم ک اون گرم شه برعکس روش تاثیری نداره من گرم تر میشم تا اون

هر وقت وضعیت مالیم به ثبات رسید وضعیت روانیم هم به ثبات می‌رسه و نرمال رفتار خواهم کرد...  

ن جدی قرصشو بگیرم؟

من خیلییییی هات بودم ، 

حتی شبا شوهرم بغل میگرفت تا صبح جم نمیخوردم

الان قرص میخورم عین یخ شدم 

عملا حس خاصی به بو و هیکل و لمس شوهرم ندارم 

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

خوبه مثل من شدی

من شوهرم متوسط رو ب سردیه دوس دارم میلم نسبت ب اون خیلیییییی کمتر شه

هر وقت وضعیت مالیم به ثبات رسید وضعیت روانیم هم به ثبات می‌رسه و نرمال رفتار خواهم کرد...  

چرا میخوای سرد شی؟دلیل خاصی داره؟

اره دوس دارم نسبت ب همسرم بی میل بشم دیگه دنبالش نباشم همش ازش اویزون نباشم دوس دارم ی بارم شده اون التماسم کنه 

اول که سرتو شلوغ کن

اگه ذهنت آزاد نشه خیالپردازی و لذتجویی سراغت نمیاد

دوم اینکه چندتا سریال ژانر وحشت ببین مثلا AHS واقعا دیدگاه منو نسبت به روابط و بارداری تغییر داد

سوم به اتفاقات و اخبار بعد رابطه خودتو مشغول کن

مثلا چند تا از دوستای من تو رابطه و ازدواج و بیزنس پردشون رفت و هر کدوم یه جور به فنا رفتن

اینکه به عاقبت این قضیه فکر کنی باعث میشه بخوای آگاهانه‌تر و در فضای امن‌تری بهش بپردازی و تا اوکی نشدن شرایط بهش فکر نکنی و هوسشم نکنی

از نظر تغذیه هم واقعا کاسنی و لبنیات و ترشی موثره