2777
2789

شوهرم از وقتی دانشگاه قبول شد و رفت دانشگاه دیگه اصلا مثل قبل نیست 

خیلی آدم فرصت طلبی شده ،یعنی بخواد راحت خیانت می‌کنه اما فرصتش پیش نمیاد یعنی بهش پا نمیدن😂

بخدا اصلا کافیه یه زن بهش چیزی بگه 

هر جا بره تعریف می‌کنه خانمه فلان جا بهم اینطوری گفت 

از این شخصیت جدیدش متنفرم 

اصلا نمیتونم تحمل کنم مرد هول رو 

راهکاری دارین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد یه بنده خدایی افتادم 

با زنش رفتن امریکا 

اونجا هر روز با یکی میخوابید 

زنش میگفت چرا خیانت میکنی 

میگفت اینجا دیگه آمریکاس !

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

خواهرانه بهت میگم 

حس اقتدار  رو خودت بهش منتقل کن وقتی دید جایی بهتر از اینجا دریافت نمیکنه برمیگرده به خودت

فقط باید دقت کنی نه از اینطرف بوم بیوفتی نه از اونطرف

بیشتر بنظرم روش زوم کنی بدتر میشه ممکنه بخاد لجتو دربیاره ...

یک جایی خواندم نوشته بود بجای اینکه شما درگیر شوهرتون بشین یکاری کنید اون درگیر شما بشه  یعنی اونو درگیر خودتون بکنید ..

یعنی آدم پرجنب و جوش و مستقل و همه فن حریف و خوش تیپ و خوش استایل و خوش سرو زبون  و به روز باشید

همه جا هم تو خونه هم تو اجتماع بخصوص تو مهمونی ها و جاهایی ک با همسرتون هستید  ناخودآگاه درگیر شما میشه تا دیگران 

حالا ب غیر از این مباحث 

من خودم اعتقاد شدید ب ارتباط با خدا و سوره های قرآنی برای تحکیم روابط زن و مرد دارم و واقعا عالیه یکسری آیات و اذکار و سوره ها حتما امتحانشون کنید اون موقع دیگه از هیچی و هیچ کس نمیترسید همسرتون مال خود خودتون میشه😁😁

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

متاسفانه محیط دانشگاه های امروز هول پروره کلا کم تر کسی برا درس خوندن واقعی می‌ره دانشگاه.

بخدا دختره تو گروه کلاس ویس داده صداشو جوری می‌کنه و عشوه میاد

شبیه سک..س چته بیشتر 

مردی هم که جنبه اش پایین باشه ....

نور علا نور😂

بیشتر بنظرم روش زوم کنی بدتر میشه ممکنه بخاد لجتو دربیاره ... یک جایی خواندم نوشته بود بجای اینکه شم ...

اییش می‌خوام مال من نباشه 😂

بخدا اصلا من وابستگی به مال دنیا ندارم 

هر کی شوهرمو خواست دو دستی تقدیم میکنم 

اییش می‌خوام مال من نباشه 😂بخدا اصلا من وابستگی به مال دنیا ندارم هر کی شوهرمو خواست دو دستی تقدیم ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست...