2777
2789
اره دوس دارم نسبت ب همسرم بی میل بشم دیگه دنبالش نباشم همش ازش اویزون نباشم دوس دارم ی بارم شده اون ...

رابطه یه چیز دوطرفه هست.باید طوری رفتار کنین که هر کدوم خواست به راحتی بتونه مطرح کنه و مثل تو ترسی از گفتنش نداشته باشه

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
چرا مگه ازدواج نکردی باید گرم باشی که عشق و علاقه روز به روز بین اون بیشتر بشه

دوس دارم شوهرم التماسم کنه همش منم ک میرم سمتش

هر وقت وضعیت مالیم به ثبات رسید وضعیت روانیم هم به ثبات می‌رسه و نرمال رفتار خواهم کرد...  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلییییی هات بودم ، حتی شبا شوهرم بغل میگرفت تا صبح جم نمیخوردمالان قرص میخورم عین یخ شدم عملا حس ...

برم قرص ضد بارداری از داروخونه پس بگیرم؟

هر وقت وضعیت مالیم به ثبات رسید وضعیت روانیم هم به ثبات می‌رسه و نرمال رفتار خواهم کرد...  

چرا شوهرت رو تشویق به گرم شدن نمیکنی؟با توجه به سن ات طبیعی هستی.اون نرمال نیست

خب چیکار کنم سرده

دوباره بخووون

اها آره من فکر کردم شما عنوان رو اشتباه برداشت کردی در حالی که خودم کامنت شما رو اشتباه برداشت کردم 😂😂سوتفاهم اینطوری به وجود میادا تو زندگی واقعی هم

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
اول که سرتو شلوغ کناگه ذهنت آزاد نشه خیالپردازی و لذتجویی سراغت نمیاددوم اینکه چندتا سریال ژانر وحشت ...

من متاهلم

منم همینطور شوهرم ۱۵روز هست و بقیه اش نیست

حالا من سر یه هفته اذیت میشم میگم حداقل ای کاش شبا خونه بود بغلش میکردم موقع خواب ، رابطه به کنار 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
مگه اون نیاز نداره؟یا سرده.؟

حس میکنم نمیخاد ینی میخاد ها ولی زیاد ن