2777
2789
عنوان

هشت سالگی دوست پسر داشتم🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1414 بازدید | 69 پست
فکت:تو الان ۱۶سالته😂

اره درسته

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مهد کودک بودم یه پسری بود ارشیا

کم و بیش حالت دوستی داشتیم😂😵‍💫 

ای خدااا

هنوزم عکس دسته جمعی مهد کودکم و نگه داشتم 

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".                                 
منم دوران اوجم مهدکودک بود۳ تا دوس پسر خوشتیپ داشتممهعب 😭😂چقدم میخواستنم حیف شد

اخ اخ نگو یه بار سر منم دعوا شد که با اون برم یا اون یکی یه وضعی بود یادش بخیر 🤣🤣

بسی رنج بردم در این سال سی عجب زنده کردم بدین پارسی‌ ‌  خلیج همیشه فارس 👐🏻

حالا همه قبول ولی بچه ۹ ساله مادرشو میپیچوند میومد مدرسه دنبالت؟اخه عقل سلیم اینو باور میکنه؟

پیچوندن ک نه میرفتیم پارک دم در مدرسه بود مامانش فگته بود با دخترا دوس نشو🤣

درضمن پیچوندن منظورم اون نیست ب ننش میگفت میرم تو کوچخ پایینی فوتبال

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

من مهدکودک 😂😂لاشی بودم 🤣🤣یه پسره بود بوسم میکرد هر روزدو تا داداش دوقلو هم بودن رو به رو خونمون ...

جووون🤣🤣

حالا همه قبول ولی بچه ۹ ساله مادرشو میپیچوند میومد مدرسه دنبالت؟اخه عقل سلیم اینو باور میکنه؟

ما بچه بودیم عصرا ساعت ۵،۶ همه میومدن تو کوچه بازی میکردن

تا ده شب تو کوچه بودیم😂

البته من خیلی از اسی بزرگترم  الانا دیگه بچه ها نمیرن کوچه

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

چه دل گنده ای داشتین جفتتون

یه نر از بغلمون رد میشد کل خاندان زیر و رو میشد🫤

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

منم از این دوست پسر ها بچگی خیلی داشتنم مخصوصا تو مهد کودک 😂😂

ماشالا دوران اوجمون بود

منو پسر همسایمون هم تو بازیا همش باهم زنو شوهر بودیم😂😂

یه دختر همسایه کوچیکتر هم داشتیم اون بچمون بود😂😂😂 میرفت سرکار منم خونه غذا میپختم 

این تنها تجربه من از ارتباط با جنس مخالف تو این ۲۱ سال بوده😂

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.🌹