2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد پرستار

1213 بازدید | 103 پست

با پسری آشنا شدم شرایطش:

29سالشه پسر آخر خونوادشه کارش پرستاره گفته فعلا طرحش تموم شده یه مدت بیکاره در کنار کارش تو ترید هم فعالیت داره خونه قبول نمیکنه بخره میگه رهن میکنم چون فکر مهاجرت تو سرشه از نظر قیافه قیافش معمولی ولی جذابه از نظر اخلاق هم میگه درونگرام میرم سرکار وبرمیگردم خونه فاصله ی شهرامون هم تقریبا یک ساعته

خودم 23سالمه دانشجوی روانشناسی ام از نظر قیافه سرتر از اونم ولی موضوع مهاجرت برام یکم سخته ولی اون اصرار داره که برامون بهتره وپشتم باش خوشبختت میکنم نظرتون چیه؟ حالا نگید با کادر درمان ازدواج نکن وبا همکاراشون صمیمین اینو میدونم

توروخدا هرکس پیاممو دید تاپیک اخرمو گزارش بزنه،هرکی زد لایک کنه امروز ب نیتش ختم مجرب میذارم خودم میخونم

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

خوبه 

بیشتر اشنا شید 

اگر تو هم هدفت مهاجرته با هم تلاش کنین 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبه اگه وابسته خانوادت نباشی

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

اگه من بودم چون مهاجرت دوست دارم قبول میکردم

پروفایلامون

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

توروخدا هرکس پیاممو دید تاپیک اخرمو گزارش بزنه،هرکی زد لایک کنه امروز ب نیتش ختم مجرب میذارم خودم می ...

تاپیک ختم مجرب و گزارش زدم

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن