2777
2789
عنوان

هشت سالگی دوست پسر داشتم🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1414 بازدید | 69 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیسی قدر ندونستیم😭😂شتتتتتت

الان فقط از یکیشون خبر دارم اونم گاهی میبینم باز بهش نگاه میکنم یاد گذشته میوفتم اونم چیزی نمیگه ها فقط نگاه میکنیم 😂

کم دوست داشتن را ‏بلد نیستم ‏تمام زخم‌ های من ‏از دوست‌ داشتن‌ های‌ زیاد من است .

ما بچه بودیم عصرا ساعت ۵،۶ همه میومدن تو کوچه بازی میکردنتا ده شب تو کوچه بودیم😂البته من خیلی از اس ...

اخه اصن پیچوندن نبود ننش بهش میگفت با دخترا دوست نشو پیچوندن هم حساب نمی شد درضمن نمیومد منو ببره خونمون ک

میرفتیم پارک دم مدرسه 🤣🤣

ب ننشم میگفت میرم فوتباد باری کنم

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

منو پسر همسایمون هم تو بازیا همش باهم زنو شوهر بودیم😂😂یه دختر همسایه کوچیکتر هم داشتیم اون بچمون ب ...

خوشبحالت باز 

من تو خاله بازیام همیشه شوهرم ماموریت بود

دست تنها بچه بزرگ میکردم پاره شدم😭😂😂

صبح میشه این شب :)

منو پسر همسایمون هم تو بازیا همش باهم زنو شوهر بودیم😂😂یه دختر همسایه کوچیکتر هم داشتیم اون بچمون ب ...

من ی دوستی داشتم بنده خدا یبار گفت این شوهرمه تو بازی بابلش شنید اومد زد تو گوشش😐🤣

دیگ بنده خدا چشمش ترسید میگف شوهرم مرده بچه مو از پرورشگاه برداشتم

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

ما بچه بودیم عصرا ساعت ۵،۶ همه میومدن تو کوچه بازی میکردنتا ده شب تو کوچه بودیم😂البته من خیلی از اس ...

اونو ماهم میرفتیم 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

منم وقتی ۷سالم بود دوسم اسمش میلاد بود ۹سالش 

مغازه داشتن همش برام ترقه میاورد ک منو بترسونه.

اونم چش رنگی و‌بور بود.

یه روز بغلم کرده بود ک بابام اومد دید منو دعوا کرد وگقت دیگه با پسرا بازی نکنی.

بعد از سالها میلاد رو دیدم بازم خوشگل بود منم اون موقع دیگع عقد بودم فقط به هم دیگه یه نگاه عمیق کردیم و تعجب و رد شدیم🙂

لایک نکن خیرشو ببینی
اییی خوداااا نازی😭😂🎀من ندیدم دیگه ولی

منم فقط از اون موقع 2 بار دیدمش دیگه پیش نمیاد ببینمش 😂

کم دوست داشتن را ‏بلد نیستم ‏تمام زخم‌ های من ‏از دوست‌ داشتن‌ های‌ زیاد من است .

یادشه بنظرت ؟میبینه واکنشش چیه؟میدونستی سفید پوستا بیشتر سبزه میپسندن؟

اره دیده چندبار منو ولی چیری نگفته

لره

عزیزمممم بزرگ کردن بچه بدون پدر خیلی سخته😂😂😂

خیلییییی🥲

مخصوصا وقتی ببینی به همه شوهر رسیده به تو نه😭😂

اخه همشون داشتن یزیدااا

من سینگل مام بودم فقط🥲😭😂

صبح میشه این شب :)

منم وقتی ۷سالم بود دوسم اسمش میلاد بود ۹سالش مغازه داشتن همش برام ترقه میاورد ک منو بترسونه.اونم چش ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وااای

چقد هممون از این خاطره ها داریم