2777
2789
عنوان

هشت سالگی دوست پسر داشتم🤣🤣🤣

1414 بازدید | 69 پست

شاید باورتون نشه

اسمش شایان بود لنتی🤣🤣🤣

بلوند هم بود و چش سبز

اون ۹ سالش بود من ۸ 

وقتی به سن تکلیف رسیدم گریه کردم گفتم من دیگه نمیتونم دستتو بگیرم اونم گذاشت رفت🤣🤣🤣🤣

میگفتم بچه مان بلوندست  ب پدرش میرود

واااای هنوز یادم میاد خندم میگیره

جنتلمنی بود واس خودش ننش رو می پیچوند میومد دنبال من مدرسه

پیاده میرفتم میومدم اون میومد دنبالم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اصلا در تضاد بودیم اون ماشللا دافی بود واسه خودش سفید چشم سبز بلوند مو لخت

من برنزه چشم مشکی  مو مشکی فر ریز🤣🤣🤣

میرفت از پارک واسم گل میچید🤣🤣🤣🤣🤚🤚🤚

شاید بپرسید الان کجاس

هنوز هم محله ای هستیم ولی شایان متاسفانه الان ۱۷ سالشه موهاش هم مشکی کرده ابرو خط انداخته الان لات شده تو کوچه دعوا میکنه قمه کشه چاقو کشه🤚🤚🤣🤣🤣

شایان بیا باهام ازدواج کن

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا شده مهد کودک

عاها

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

😂😂😂😂

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

چ اوپن مایندی بودیاا😁

نننن بابا اوپن مایند کجایه

حالا همه قبول ولی بچه ۹ ساله مادرشو میپیچوند میومد مدرسه دنبالت؟

اخه عقل سلیم اینو باور میکنه؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین