2777
2789
عنوان

چقدر خانمای سایت بیسوادن

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 48 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیگم خانمای اینجا متخصصن ولی اکثرا یدونه بچه رو دارن و تجربیاتی در این راه به دست اوردن و میتونن ...

دوست عزیز یکم حرفتون مسخره نیست ؟؟ الان عصبی هستید که چرا کاربرا نمیان توی تاپیکتون ؟

خب هرکی اختیار کار خودش و داره،یکی حوصله نداره،یکی عصاب نوشتن نداره و…..

کارتون درست نیست همه رو جمع میبندید؛خودتونم عضو این سایتید.

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".                                 
همه میگن از دکتر بپرس!!!!پس چرا میگن،سایت بارداریه؟؟؟!!!😂

اینجا نهایت بتونن درمورد شرایط عمومی وسطحیه همدیگه نظر بدن چی بخور چی نخور

ولی اخه سوالای تخصصی جاش اینجاست؟ 

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

همه میگن از دکتر بپرس!!!!پس چرا میگن،سایت بارداریه؟؟؟!!!😂

بخاطر اینکه تنبلی خودشونو توجیح کنن، من تجربه شخصی میخواستم مثلا میخواستم بفهمم خانومی بودی که تو این هفته تشکیل شده باشه زرده جنینش یا نه طبیعیه

من نمیگم خانمای اینجا متخصصن ولی اکثرا یدونه بچه رو دارن و تجربیاتی در این راه به دست اوردن و میتونن ...

نه عزیزم خیلیا مث من وقتی میبینن تو یه موضوع تخصص ندارن جواب نمیدن. بعد خودمونیم، تو خودت نمیترسی اینجا توصیه پزشکی خطرناک بهت بکنن؟ حتما از دکتر باید بپرسی این مسائلو. حتی کسایی که تجربه دارن هم تجربه‌شون ممکنه به ضرر شما باشه. 

دوست عزیز یکم حرفتون مسخره نیست ؟؟ الان عصبی هستید که چرا کاربرا نمیان توی تاپیکتون ؟خب هرکی اختیار ...

من اگه اطلاع داشته باشم گذر نمیکنم از تاپیک و من مطمعنم اکثر خانوما اطلاعاتی دارند فقط دنبال این مدل تاپیک نیستن دنبال خیانت و مادر شوهرند

اینجا نهایت بتونن درمورد شرایط عمومی وسطحیه همدیگه نظر بدن چی بخور چی نخورولی اخه سوالای تخصصی جاش ا ...

خداییش نه.یه چیزایی هست که آدم فک میکنه،به دکتر بگه،دکتر مسخرش میکنه.بهترین جا همینجاست

صدای آب از ناهمواریه زمینه.پس هیچ کس مقصر نیست.درست انتخاب کن

من یکی بارداری کاملا نرمالی داشتم آلان چ بدونم چرا کیسه شما تشکیل نشده

عزیزم اوکی منم انرمال نیستم که، سوال من این بود که من تو چهار هفتگی کیسه حاملگیم زردع نداره، ایا برای شما تو این هفتع زرده داشت یا نع فک نکنم سوال سختی باشع