2777
2789
عنوان

چقدر خانمای سایت بیسوادن

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 48 پست
من اگه اطلاع داشته باشم گذر نمیکنم از تاپیک و من مطمعنم اکثر خانوما اطلاعاتی دارند فقط دنبال این مدل ...

بله حق با شماست منم مثل شمام،اما همه اینطوری نیستن،گفتم که هر کسی اختیار کار خودش رو داره.

نمیتونیم کسی رو زور کنیم که چرا نمیای به من جواب نمیدی.

شما هم بهتره از پزشکتون راهنمایی بگیرید اینجا ممکنه توصیه های اشتباه بهتون بکنن.

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".                                 

بنظر من کسی سواد نداره که به جای سوال از دکتر و متخصص اینجا دنبال جواب سوالشه.

الان ما سونوگرافیت کنیم تشخیص بدیم؟

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزار تا خانوم باردار و بچه دار اینجا هست مگه میشه کسی راجبش ندونه

اره میشه ندونه. من بچه هم دارم اما جواب سوالتون بلد نیستم.  قرار نیست چون مادرم بلد باشم. در ضمن گاهی حوصله نیست. آدم ها میان اینجا برای فاصله گرفتن از زندگی روزمره و یه فرصت استراحت . من خودم تاپیکهای طولانی رو نمیخونم حس ششم، رل و کراش، درسی، دعوا و توهین،  و اینجور مطالبو نمیخونم اصلا

شما الان به سلامتی بارداری یا اطلاعاتی در این مورد داری که اینجایی؟ بقیه هم مثل شما.

اطلاعات راجب قبل بارداری و فولیکول و تخمک گذاری دارم ولی فعلا وارد پروسه باردازی کامل نشدم ولی اکثر خانمای اینحا وارد اون پروسع شدن

بنظر من کسی سواد نداره که به جای سوال از دکتر و متخصص اینجا دنبال جواب سوالشه.الان ما سونوگرافیت کنی ...

جو الکی نده من نگفتم دکتری کن برا من گفتم هر کی باردار بوده بگه چند هفتگیش کیسه زرده اش دیده شده 

بخاطر اینکه تنبلی خودشونو توجیح کنن، من تجربه شخصی میخواستم مثلا میخواستم بفهمم خانومی بودی که تو ای ...

این که تخصصی نیست.یه سوال تجربیه

شاید کاربرا تو این موقعیت نبودن که جواب ندادن.

ولی خیانت با بد بودنش،برای همه جذابه که بدونن چرا مردای دیگه خیانت میکنن.

صدای آب از ناهمواریه زمینه.پس هیچ کس مقصر نیست.درست انتخاب کن

اینجا نهایت بتونن درمورد شرایط عمومی وسطحیه همدیگه نظر بدن چی بخور چی نخورولی اخه سوالای تخصصی جاش ا ...

اصلا سوال تخصصی نپرسیدم خیلیم سوال راحتی بود سوالم این بود کیسه زرده من چهار هفتگی تشکیل نشده کیسه زرده جنین شما کی تشکیل شده

شما الان به سلامتی بارداری یا اطلاعاتی در این مورد داری که اینجایی؟ بقیه هم مثل شما.

تنها تجربم اینه که شکم گنده میشه😂

حق با شماست واقعن

صدای آب از ناهمواریه زمینه.پس هیچ کس مقصر نیست.درست انتخاب کن

اصلا سوال تخصصی نپرسیدم خیلیم سوال راحتی بود سوالم این بود کیسه زرده من چهار هفتگی تشکیل نشده کیسه ز ...

عزیزم بزن تو گوگل ببین چیا برات میاره به نظرم بهتراز نظرات اینجام هست 

چندتا مقاله احتمالا برات بیاره همشو بخون

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

خب حالا چرا از این خانمای بیسواد سایت سوال میپرسی؟جونتو میخای بدی دست یه مشت بیسواد؟باسوادا بیرون سا ...

تجربه شخصی میخواستم  از باردارا مهندس وگرنه نمیخواستم بیان شکممو بازرسی کنن

ن سونو شکمی نمیدونم چرا زود فرستاده

نگران نباش احتمالا زود رفتی اونم شکمی که یکم باید بزرگترشه ک دقیق نشون بده  ۸ هفته اینا تقریبا واضح نشون میده.

من نزدیک۶هفته واژینالی رفتم کیسه بود قلب و اینا نداشت ۷هفته ام رفتم گفت ضعیف میزنه   ۸ هفته اوکی بود  تازه حالا من تا۳ماه دل درد پریودی داشتم

همه میگن از دکتر بپرس!!!!پس چرا میگن،سایت بارداریه؟؟؟!!!😂

اقایونم حامله میشن؟ تو سایت زنای باردار چیکار میکنی؟ تو می‌دونی چرا این خانم مشکل داره؟

کاربر فرشته_گند_کاری_هسدم🥴                                       پیر میشی تا بفهمی اونم یه گوهه مثل بقیه.💩

اصلا سوال تخصصی نپرسیدم خیلیم سوال راحتی بود سوالم این بود کیسه زرده من چهار هفتگی تشکیل نشده کیسه ز ...

الان من ب شخصه بارداری نداشتم من خودم دیدم تاپیک در مورد بارداری خیلیا بودن حتما نبودن اون هایی ک باردارن یا ب دلیل دیگه شما زمانی ک سایت شلوغه بیا تاپیک بزن یا برو تاپیک بعضیا ک درباره بارداریه ک پر بازدید شده سوالتون بپرس بی احترامی چرا اخه؟🫤

کاربر فرشته_گند_کاری_هسدم🥴                                       پیر میشی تا بفهمی اونم یه گوهه مثل بقیه.💩