من اگه اطلاع داشته باشم گذر نمیکنم از تاپیک و من مطمعنم اکثر خانوما اطلاعاتی دارند فقط دنبال این مدل ...
بله حق با شماست منم مثل شمام،اما همه اینطوری نیستن،گفتم که هر کسی اختیار کار خودش رو داره.
نمیتونیم کسی رو زور کنیم که چرا نمیای به من جواب نمیدی.
شما هم بهتره از پزشکتون راهنمایی بگیرید اینجا ممکنه توصیه های اشتباه بهتون بکنن.
برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤 عادت، بیرحمترین زهر زندگیست. زیرا آهسته وارد میشود، در سکوت، کمکم رشد میکند و از بیخبری ما سیراب میشود و وقتی کشف میکنیم که چطور مسموم ِ آن شدهایم، میبینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، میبینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند.. "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هزار تا خانوم باردار و بچه دار اینجا هست مگه میشه کسی راجبش ندونه
اره میشه ندونه. من بچه هم دارم اما جواب سوالتون بلد نیستم. قرار نیست چون مادرم بلد باشم. در ضمن گاهی حوصله نیست. آدم ها میان اینجا برای فاصله گرفتن از زندگی روزمره و یه فرصت استراحت . من خودم تاپیکهای طولانی رو نمیخونم حس ششم، رل و کراش، درسی، دعوا و توهین، و اینجور مطالبو نمیخونم اصلا
اصلا سوال تخصصی نپرسیدم خیلیم سوال راحتی بود سوالم این بود کیسه زرده من چهار هفتگی تشکیل نشده کیسه ز ...
الان من ب شخصه بارداری نداشتم من خودم دیدم تاپیک در مورد بارداری خیلیا بودن حتما نبودن اون هایی ک باردارن یا ب دلیل دیگه شما زمانی ک سایت شلوغه بیا تاپیک بزن یا برو تاپیک بعضیا ک درباره بارداریه ک پر بازدید شده سوالتون بپرس بی احترامی چرا اخه؟🫤
کاربر فرشته_گند_کاری_هسدم🥴 پیر میشی تا بفهمی اونم یه گوهه مثل بقیه.💩