بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب هرکی اختیار کار خودش و داره،یکی حوصله نداره،یکی عصاب نوشتن نداره و…..
کارتون درست نیست همه رو جمع میبندید؛خودتونم عضو این سایتید.
برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤 عادت، بیرحمترین زهر زندگیست. زیرا آهسته وارد میشود، در سکوت، کمکم رشد میکند و از بیخبری ما سیراب میشود و وقتی کشف میکنیم که چطور مسموم ِ آن شدهایم، میبینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، میبینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند.. "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".
من نمیگم خانمای اینجا متخصصن ولی اکثرا یدونه بچه رو دارن و تجربیاتی در این راه به دست اوردن و میتونن ...
نه عزیزم خیلیا مث من وقتی میبینن تو یه موضوع تخصص ندارن جواب نمیدن. بعد خودمونیم، تو خودت نمیترسی اینجا توصیه پزشکی خطرناک بهت بکنن؟ حتما از دکتر باید بپرسی این مسائلو. حتی کسایی که تجربه دارن هم تجربهشون ممکنه به ضرر شما باشه.
من یکی بارداری کاملا نرمالی داشتم آلان چ بدونم چرا کیسه شما تشکیل نشده
عزیزم اوکی منم انرمال نیستم که، سوال من این بود که من تو چهار هفتگی کیسه حاملگیم زردع نداره، ایا برای شما تو این هفتع زرده داشت یا نع فک نکنم سوال سختی باشع