2777
2789
عنوان

جایگزین فر گازی چی خوبه

122 بازدید | 15 پست

قراره اسباب کشی کنیم جایی که میرم گاز رومیزی داره من دیگه نمیتونم از فرم استفاده کنم برای پخت کیک و شیرینی و پیتزا و مرغ و ماهی شکم پر جایگزین فر چی بخرم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگم توستر

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
چی هست؟

سولاردام منظورم بود همون ماکروویو هایی که ال جی بهترینش هست و به چند حالته هم با اشعه میشه کار کنی هم با المنت هاش که میشه حالت فر و کانوکشن هم داره که میشه فر فن دار یعنی تایمی که کیو و اینا میپزی میذاری رو این حالت برای  نصف کارات از اشعه و نصفشم همین المنتا کلا خیلی عالیه اگر بودجشو داری حتما بخر عصای دستت میشه

آون توستر. 

ضرر مایکروویو رو هم نداره

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

چنده قیمتش؟

عزیزم بستگی داره چند لیتری بخوای از سی چهل تومن به بالا اما اگر تونستی حتی شده قسطی بخر ولی خیلی لیتر پایین نخر تا مثلا وقتی از بیرون کبابی غذایی که تو دیس هست و میخری بتونی راحت بذاریش تو ماکرو و لازم نشه جا به جا کنی تو ی ظرف دیگه یا وقتی مهمون داری بتونی مرغ بزرگتری اگر خواستی بذاری برا بریون کردن و ..

و اینکه کار چند تا وسیله رو انجام میده 

کار ی سرخ کن بی روغن ی میوه خشک کن ی فر ی ماکروویو ی توستر و ..حالاا انشالله وقتی خریدی برو تو نت یا اینستا بزن کار با سولاردام ال جی یا پیج اشپزی با سولاردام ال جی یا سولاردام ال جی نی نی سایت و صد صفحه اموزش انواع چیزا رو باهاش گذاشتن استفاده کن ازشون

اگر به کارت اومد ی دعای خیر برای یکی از عزیزام  بکن اسمش علی