یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم نوزادی اشتباه کردیم ختنش نکردیم الانم یک سالشه ی جا بند نمیشه گذاشتیم چند سال دیگه ک حالیش بشه بشینه ی گوشه عفونت ادراریم گرفت ی کوچولو با دارو خوب شده خداروشکر ...چطور میخوای نگهش داری حرکت نکنه خدایی نکرده ب خونریزی نیافته؟
خوبه تاپیکت و اونایی که میان میگن نمیخوام بچه م و ختنه کنم بخونن ،براشون درس بشه ..من یکی از دلایلی که جفت پسرم و ۵ ماهگی ختنه کردم چون تو این سن بچه آشنایی باهاش نداره که بترسه و استرس بگیره،بچه وقتی بزرگ میشه استرس خیلی بدی میگیره ،مثلا خواهرم بچه ش و ۷ سالگی ختنه کرد ..مادر شوهرش نزاشته بود ،گفته بود بزار بزرگ بشه ،طفلی پسرش داشت سکته میکرد،پوست آلت بمرور ضخیم میشه ،بعضیا واقعا نمیدونم چه فکری میکنن...میگن ختنه نمیکنیم ..فردا همین بچه بزرگ میشه ناراضیه صد در صد چون مال همه ختنه س🤣🤣