2777
2789
عنوان

یعنی میشه ده کیلو کم شم

131 بازدید | 14 پست

هفتادم برسم به شصت 

خیلی اعتماد به نفسم پایین اومده 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

من باید ۲۰تا کم کن

۱۰ خیلی راحتتره

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوازده تا دارم

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
من باید ۲۰تا کم کن۱۰ خیلی راحتتره

خیلی شکمو ام اصلا کم غذا میخورم عصبی میشم

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
من ۴۰ کیلو کم کردم ۱۰ چیزی نیست والا

خیلی شکمو ام اصلا کم غذا میخورم عصبی میشم

من دوازده تا دارم

ععی...نقشه ای براش ندارب

ععی...نقشه ای براش ندارب

رژیمم عشقم، قدمم کوتاهه زیادی پر میزنم خوشم نمیاد، شونزده تا بود الان شده دوازده تا، الان تو این شرایطم که یا مرگ یا لاغری، دیگه خیلی رو مخم رفته

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
رژیمم عشقم، قدمم کوتاهه زیادی پر میزنم خوشم نمیاد، شونزده تا بود الان شده دوازده تا، الان تو این شرا ...

وای عین منی ..من قدم 156

وزن70خیلی رو مخه خیلی 

یکی هم زاییدم دیگه بدتر

وای عین منی ..من قدم 156وزن70خیلی رو مخه خیلی یکی هم زاییدم دیگه بدتر

اتفاقا منم هفتاد بودم شروع کردم، الان ۶۶ شدم، قدمم۱۵۶ هست😂

فعلا دارم با کالری شماری پیش میرم من حوصله ی ورزش ندارم، البته من مجردم