چند روز سرچ کروم چک کردم دیدم وقتی میره سر کار فیلمای بدی سرچ کرده الان چندروزه هرچی میاد سمتم نمیذارم بهم دست بزنه باهاش هم صحبت نمیکنم هرچی هم میپرسه چی شده بهش نگفتم اصلا دلم ازش سیاه شده حتی دوس ندارم راجب این مسئله باهاش حرف بزنم دیشب هرچی قسمم داد چته گفتم چیزیم نی فقط سمتم نیا گفت پس فردا جمع کن ببرمت خونه مامانت نمیدونم چکار کنم اگه بهش بگم ممکنه از این به بعد نگاه کنه ولی تاریخچه رو حذف کنه اگه نگم دلم صاف نمیشه باهاش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم خیلی از آقایون نگاه میکنن. خوب نیست ولی شاید یه کنجکاوی باشه. امان از اینترنت که انقدر همه چیز توش راحت دیده میشه. ولی بخاطر این موضوع زندگیت رو خراب نکن
هرکاری میکنم نمیتونم همش فکر میکنم منکه از لحاظ جنسی واسش کم نمیذارم مشکل هم نداریم تو رابطه 6ماه ازدواج کردیم من 3ماهه باردارم کجای زندگیمون مشکل داره اخه بره سراغ این چیزا خودش هم عاشقم شده بود مثلا اومد خواستگاری