2777
2789

یه خواستگار داشتم تا مراحل آشنایی جدی باهم پیش رفتیم 

با اینکه خوشم میومد ازش...دلم میریخت هربار می دیدمش

ولی چون پدرم خیلی  راضی نبود گفتم مشکلی ندارم اگر نه بگید 

درصورتیکه دلم با پسره بود واقعا

اما عرضه ی وایستادن پای خواسته ام رو نداشتم😭😭

الان دارم خیلی زجر میکشم

یعنی از کس دیگ ایی خوشم میاد بعدا😭😭؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وقته از این موضوع میگذره؟ دسترسی نداری بهش 

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

یعنی چی دلت میریخت؟ چه نکته منفی توی ظاهر یا رفتارش داشت که باعث میشد اینجوری بشی ؟ از اخلاقش خوشت ا ...

دلم میریخت یعنی خیلی خوشم میومد 

نکته منفی نداشت ظاهر و اخلاقش 

فقط یکم مسائل مالی مطرح بود...خونه و ماشین نداشت و خانوادش هم وضع مالی متوسط داشتن 

خیلی وقته از این موضوع میگذره؟ دسترسی نداری بهش

نمیشه دیگ نه😭یک جوری دلخوری پیش اومد و بهم خورد که فقط معجزه میتونه درستش کنه 

کمااینکه شنیدم کسی و در نظر دارن براش خواستگاری میرن😭

میشه دعا کنید برام از ته دلتون😭اینکه یا از دلم بره یا با عافیت کامل توی تقدیر و صلاحم قرار بگیره