2777
2789
عنوان

مهندسی مکانیک یا برق

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چه گرایشی رو دوست دارید

من چند بار تحقیق کردم راجب گرایشا ولی با خوندن چیزی دستگیرم نشد حقیقتا منباید ببینم حتما چه حوزه ایه ولی الکترونیک و مخابرات شاید 

خیلی باحاله مهندسی کلا برق و مکانیک باحال تر

میدونم ولی به کارهاشم فکر کن

خود مردها هم تو این دوتا رشته همیشه دستاشون روغنی و خاکی ان خیلی کارشون سنگینه

من شوهرم تو یکی از همین رشته هاست میگه فقط یه خانم همکار داریم هیچکاری از دستش هم بر نمیاد فقط حقوق میگیره بین دست و پای اینا فقط میچرخه

میگه نهایت وسیله دست ما بده کار دیگه ای ازش بر نمیاد

میتونی بیشتر بهم توضیح بدی چرا

من خودم مهندسی کامپیوتر میخونم اما دوستانی داشتم که مهندسی برق تحصیل میکردن و همشون الان شغل های خوبی دارن اما ظرفیت پذیرش مهندسی مکانیک برای خانوما خیلی پایینه

اما اگر این پتانسیل رو درخودتون میبنید که میتونید توی این رشته رشد بکنید قطعا حستون درسته

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم

من رشته ام ریاضیه احتمالا منم بخوام برق بخونم توصیه میکنید؟

کلاس چندمی

والا ما توی این دو ترم همش پایه خوندیم ریاضی یک فیزیک یک ریاضی دو فیزیک دو اونقد راجب رشته دانشگاه به ما داده وارد نکرده 

اگه میخوای بیای برق حتما برو توی کارخونه ها همینجوری نیا الان تنها کسی که ما مطمعنیم توی ۵۰ نفر کلاسمون یه مهندس موفق میشه یه پسرس که باباش مهندس برق بوده خیلی اطلاعات داره از این رشته 

حتما تحقیق کن توی مهندسی خیلی خودت باید بری دنبال کار و من سر همین دارم از الان یه دستو پایی میزنم پس‌فردا لیسانس گرفتم نگم چیزی بارم نیست

یه توصیه دیگه بهت بکنم قبلش برنامه نویسی کار کن 

چرا برای خانوما

نسبت به مهندسی مکانیک بازار کار بهتری داره برای خانوما

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم

من خودم مهندسی کامپیوتر میخونم اما دوستانی داشتم که مهندسی برق تحصیل میکردن و همشون الان شغل های خوب ...

میدونی جفتش من رو به وجد میاره دوست دارم هر دو رشته رو ولی ایده هایی که دارم توی حیطه مهندسی مکانیک چون اطلاعاتم راجب مهندسی برق خیلی کمه 

از طرفی یه معظل بزرگ توی دانشگاه اینه همه چی روی برگه هست و کار عملی نمیبینی این منو گیج تر میکنه

من چند بار تحقیق کردم راجب گرایشا ولی با خوندن چیزی دستگیرم نشد حقیقتا منباید ببینم حتما چه حوزه ایه ...

برق قدرت برای خانم ها مقداری سخته ولی الکترونیک و مخابرات خوبه البته باید بازار کارشون رو هم در نظر بگیرید ضمنا مهندسی مخابرات و الکترونیک برای آزمون نظام مهندسی فقط صلاحیت نظارت می تونید شرکت کنید

کاربر آقا