2777
2789
عنوان

مهندسی مکانیک یا برق

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 51 پست
کلاس چندمیوالا ما توی این دو ترم همش پایه خوندیم ریاضی یک فیزیک یک ریاضی دو فیزیک دو اونقد راجب رشته ...

دوازدهمم

ینی اشتغالش کمه؟ حتی اگه رتبه و دانشگاهتم خوب باشه؟

من از چت جی پی تی یکمی تحقیق کردم گفت عمران تو ایران اشباعه گفت کامپیوتر خیلی خوبه ولی من خودم کارهای فیزیکی و اجتماعیو بیشتر دوست دارم تا پشت لب تاپ نشستن و برنامه نویسی به این نتیجه رسیدم که فقط برق انتخاب خوبیه الانم نمیدونم سر درگمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی جفتش من رو به وجد میاره دوست دارم هر دو رشته رو ولی ایده هایی که دارم توی حیطه مهندسی مکانیک ...

بله متوجهم...بنظرم برای شما میتونه خیلی مفید باشه مهندسی مکانیک

موفق باشید عزیزم

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم

دوازدهممینی اشتغالش کمه؟ حتی اگه رتبه و دانشگاهتم خوب باشه؟من از چت جی پی تی یکمی تحقیق کردم گفت عمر ...

نه نه اشتغال کم نیست 

توی رشته های ما خودت باید بری دنبال یادگیری درواقع صرفا به دانشگاه نباید بنده کنی برای یادگیری

برنامه نویسی ام برای همون رشته برق میگم کار کن چون یه جورایی پوئن مثبت حساب میشه

عه جالبه منم دولتیم ولی من پرسیدم گفتن نمیشه البته من میخواستم هم رشته هم دانشگاهو عوض کنم میخواستم ...

ای جانم کجا میخونی شما

توی خود دانشگاه ما بچه هامون عوض کردن چند تایی حتی به من گفتن نمون برق برو صنایع عمران اینا😂

نه نه اشتغال کم نیست توی رشته های ما خودت باید بری دنبال یادگیری درواقع صرفا به دانشگاه نباید بنده ک ...

ینی من لیسانس برقو بگیرم کشکه دوباره باید برم دنبال یادگیری؟ نظام منهدسی کار نمیده بهمون؟

ینی من لیسانس برقو بگیرم کشکه دوباره باید برم دنبال یادگیری؟ نظام منهدسی کار نمیده بهمون؟

منظورمو اشتباه میگیری 😂

نهه توی همون تایمی که داری توی دانشگاه میخونی

پاپیچ استادا بشی ازشون کار بخوای باهاشون صحبت کنی اینا