2777
2789
عنوان

ترفندای تمیزی خونه با بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 51 پست
نزدیکت مادری خواهر نداری هرچند روز یبار کمکت کنن با بچه دوساله و بارداری سخته واقعا

نه متاسفانه خواهر ندارم تنی یه ناتنی دارم کوچیکه ده دوازده سالشه مادرمم فوت کردن

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر من کوچیک بودنی اروم بوداپسرم ماشاالله یه لحظه اروم و قرار نداره همش در حال زدن یه گندیه

نه دختر من قربونش برم شیطونه ..هرچی دستش بگیره میماله به فرشا..خودمم باردارم نمیتونم بشورم 

میخام بدم قالی شویی

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه متاسفانه خواهر ندارم تنی یه ناتنی دارم کوچیکه ده دوازده سالشه مادرمم فوت کردن

مادرتو خدابیامرزه 

عزیزم ناراحت شدم که خواهر نداری ،خواهر یه نعمت بزرگه 

ولی خب در عوض خدا بهت گل دختر داده 

منم دختر ندارم 😔

تهران هستی؟ نزدیکم باشی خواهرانه میام کمکت 

خوبه که یاد گرفتولی حس می کنم از کوچیکی یاد بگیرن قشنگ نهادینه میشه تو وجودشون تمیزی ذاتی باشهدیدی ی ...

اسی منم باردارم الان در بی حوصله ترین حالت ممکنم خستم دیشب راحت نخوابیدم 

🥲😔

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
نه دختر من قربونش برم شیطونه ..هرچی دستش بگیره میماله به فرشا..خودمم باردارم نمیتونم بشورم میخام بدم ...

چند هفته ای 

باز کثیف میشه که 

من سر زایمان پسرم یعنی دوسال پیش دادم شستن فرشا رو 

ولی بازم کثیف شده

حالا میگم نشورم پسرم و از پوشک بکیرم بعد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چند هفته ای باز کثیف میشه که من سر زایمان پسرم یعنی دوسال پیش دادم شستن فرشا رو ولی بازم کثیف شدهحال ...

هفته ۳۲ ام 

منم با خودم بود نمی‌دادم قالیشویی 

داریم اسباب کشی میکنیم 

نمیخام با فرسایش کثیف برم خونه جدید.تازه باید مهمونی هم بدم 

یا بچه بدنیا اومد میان دیدن بچه

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
مادرتو خدابیامرزه عزیزم ناراحت شدم که خواهر نداری ،خواهر یه نعمت بزرگه ولی خب در عوض خدا بهت گل دختر ...

فدات عزیزم مرسی

نه تهران نیستم

هزاران بار خدا رو شکر می کنم بابت دخترم

خدا رو شکر که اولیم دختر شد 

خیلی خوبه بچه ی اول دختر باشه همدم مادر میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چند هفته ای منم خیلی بی حوصلم

شش ماهمه هنوز 🙂

خونمو الان اگه ببینی🥲بعدازظهر هم خونه خواهرم دعوتم روضه داره باید دخترمو ببرم حموم لباس بشورم هنوز ناهارم نذاشتم

هفته ۳۲ ام منم با خودم بود نمی‌دادم قالیشویی داریم اسباب کشی میکنیم نمیخام با فرسایش کثیف برم خونه ج ...

انشاالله به سلامتی 

اره پس بده بشورن راحت باشی خونه جدید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هفته ۳۲ ام منم با خودم بود نمی‌دادم قالیشویی داریم اسباب کشی میکنیم نمیخام با فرسایش کثیف برم خونه ج ...

منم دو سه هفته دیگه اسباب کشی دارم 

چجوری میخوای خونتو بچینی؟

شش ماهمه هنوز 🙂خونمو الان اگه ببینی🥲بعدازظهر هم خونه خواهرم دعوتم روضه داره باید دخترمو ببرم حموم ...

من ۲۰ هفته ام 

چند روز دیگه شش ماهم شروع میشه

زایمانت کی زده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فدات عزیزم مرسینه تهران نیستمهزاران بار خدا رو شکر می کنم بابت دخترمخدا رو شکر که اولیم دختر شد خیلی ...

خداروشکر که به خواستت رسیدی 

من همیشه دوست داشتم دختر داشتم تو بی حوصلگیام بهم میرسید حال و هوامو عوض میکرد ، منو باخودش بیرون میبرد ...

مادرم که پیرشد حوصله هیچکاری نداشت حموم میبردمش موهاشو شونه میزدم ولی خودم دختر ندارم