*_پر_پیـــــــــن_* مدیر استارتر عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 26542 عنوان کی مثل منه از سفر خوشش نمیاد 190 بازدید | 12 پست اصلا حس و حال سفر رفتن ندارمخوشم نمیاداگر برمم بخاطر دل همسرم میرم اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند! 1404/06/13 | 14:27 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
*_پر_پیـــــــــن_* مدیر استارتر عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 26542 شاید یه مشکلی هست یه ترومایه خاطره و... هیچکدوم اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
*_پر_پیـــــــــن_* مدیر استارتر عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 26542 من کلافه میشم همشم غر میزنم مث خودمی🫂 اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
تیییینار عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 807 هیچکدوم جمله ام سوالی نبود خبری بود پیگیری کنید پیش مشاور. حتما علتش رو متوجه میشید
مامان___گلی عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 6251 من دلم میخواد یه کارت پر از پول داشته باشم،همه جای دنیارو بگردم،سالهاااا در سفر باشماما تنهاااا😍 شروع رژیم2۷ بهمن با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰ 🖤 وزن هدف دوم: ۶۷ 🖤 وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤
*_پر_پیـــــــــن_* مدیر استارتر عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 26542 جمله ام سوالی نبود خبری بود پیگیری کنید پیش مشاور. حتما علتش رو متوجه میشید عزیزم مشکلی ندارم سفرم میرم ولی سالی یبار روز کم من هم بهت گفتم هیچکدوم پاسخ جملات خبریت بود.نیاز ب پیگیری و مشاور نیست ضمن اینکه عنوان تاپیکم سوالی بود دلیل نخاستم گلم اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
*_پر_پیـــــــــن_* مدیر استارتر عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 26542 من دلم میخواد یه کارت پر از پول داشته باشم،همه جای دنیارو بگردم،سالهاااا در سفر باشماما تنهاااا😍 تنها هم یجور خاصی میچسبهموافقم اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
تیییینار عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 807 عزیزم مشکلی ندارم سفرم میرم ولی سالی یبار روز کم من هم بهت گفتم هیچکدوم پاسخ جملات خبریت بود.نیاز ب ... اوووووچه خبره خانم جان یه جمله گفتم چرا اینقدر بهت برمیخورهمن جهت آگاهی گفتم تا بتونی بیشتر خودت رو بشناسید راحت تر زندگی کنی 🤦
*_پر_پیـــــــــن_* مدیر استارتر عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 26542 اوووووچه خبره خانم جان یه جمله گفتم چرا اینقدر بهت برمیخورهمن جهت آگاهی گفتم تا بتونی بیشتر خودت رو ... عزیزم تو ناراحت کننده خوندی😂حتما خودت ناراحتیضمنا من راحتم تو ناراحتیانتقام چیز بدیهتو سایت کینه معنی نداره گلم😉😉😉😉 اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
تیییینار عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 807 عزیزم تو ناراحت کننده خوندی😂حتما خودت ناراحتیضمنا من راحتم تو ناراحتیانتقام چیز بدیهتو سایت کینه مع ... انتقام کجا بود بیا و خوبی که یه جمله فقط نوشتم محض کمک😐چقدر عجیبی شما مادربزرگ من شبیه شماست این مشکل رو داره مراجعه کرد بهتر شد اینکه آدمیزاد به چه چیزهایی میل مثبت یا منفی داره نشون دهنده مشکلات درونشه
*_پر_پیـــــــــن_* مدیر استارتر عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 26542 انتقام کجا بود بیا و خوبی که یه جمله فقط نوشتم محض کمک😐چقدر عجیبی شما مادربزرگ من شبیه شماست این مش ... تینار جان تینار جان تینننار جانبرای مادربزرگت احترام قائلم بیچاره نمیدونست در اینده چ نوه ناخلفی گیرش میاد😂مشکلات ادمها عقده ای دارن 😉ک میگردن تو سایت و... اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!