2777
2789
عنوان

کی مثل منه از سفر خوشش نمیاد

190 بازدید | 12 پست

اصلا حس و حال سفر رفتن ندارم

خوشم نمیاد

اگر برمم بخاطر دل همسرم میرم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دلم میخواد یه کارت پر از پول داشته باشم،همه جای دنیارو بگردم،سالهاااا در سفر باشم

اما تنهاااا😍

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

جمله ام سوالی نبود خبری بود پیگیری کنید پیش مشاور. حتما علتش رو متوجه میشید

عزیزم مشکلی ندارم سفرم میرم ولی سالی یبار روز کم 

من هم بهت گفتم هیچکدوم پاسخ جملات خبریت بود

‌.

نیاز ب پیگیری و مشاور نیست 

ضمن اینکه عنوان تاپیکم سوالی بود 

دلیل نخاستم گلم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
من دلم میخواد یه کارت پر از پول داشته باشم،همه جای دنیارو بگردم،سالهاااا در سفر باشماما تنهاااا😍

تنها هم یجور خاصی میچسبه

موافقم

عزیزم مشکلی ندارم سفرم میرم ولی سالی یبار روز کم من هم بهت گفتم هیچکدوم پاسخ جملات خبریت بود‌.نیاز ب ...

اووووو

چه خبره خانم جان یه جمله گفتم چرا اینقدر بهت برمیخوره

من جهت آگاهی گفتم تا بتونی بیشتر خودت رو بشناسید راحت تر زندگی کنی 🤦

اوووووچه خبره خانم جان یه جمله گفتم چرا اینقدر بهت برمیخورهمن جهت آگاهی گفتم تا بتونی بیشتر خودت رو ...

عزیزم تو ناراحت کننده خوندی😂حتما خودت ناراحتی

ضمنا من راحتم تو ناراحتی

انتقام چیز بدیه

تو سایت کینه معنی نداره گلم😉😉😉😉

عزیزم تو ناراحت کننده خوندی😂حتما خودت ناراحتیضمنا من راحتم تو ناراحتیانتقام چیز بدیهتو سایت کینه مع ...

انتقام کجا بود بیا و خوبی که یه جمله فقط نوشتم محض کمک😐چقدر عجیبی شما 

مادربزرگ من شبیه شماست این مشکل رو داره مراجعه کرد بهتر شد 

اینکه آدمیزاد به چه چیزهایی میل مثبت یا منفی داره نشون دهنده مشکلات درونشه

انتقام کجا بود بیا و خوبی که یه جمله فقط نوشتم محض کمک😐چقدر عجیبی شما مادربزرگ من شبیه شماست این مش ...

تینار جان تینار جان تینننار جان

برای مادربزرگت احترام قائلم بیچاره نمیدونست در اینده چ نوه ناخلفی گیرش میاد😂

مشکلات ادمها عقده ای دارن 😉ک میگردن تو سایت و...