یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
والله من کلا روحیه م با خونه تمیز و مرتب بهتر میشه.آرامش دارم تو خونه تمیز.وسواسی نیستم خیلی وقتام پیش اومده که به کارام نرسیدم حتی دوش روزانه مو نتونستم بگیرم چون بچه کوچیک دارم.ولی وقتی میخوام شروع کنم به کار خونه.از اشپزخونه شروع میکنم.ظرف کثیف تو سینک واقعا امواج خستگی و آشفتگی رو منتقل میکنه.اول ظرفا رو میشورم.بعد رو گاز و کابینت و دستمال کشی و کف آشپزخونه و تمیز میکنم.تواین فاصله هم یه چای خوشرنگ میریزم واسه خودم.و کیفشو میبرم😍 بعد از آشپزخونه میرم سراغ اتاق خوب کمدا رو مرتب میکنم با بچه ها اسباب بازیا رو جمع میکنم جارو و گردگیری هال و اتاقا.البته دستمال کشی الان هفته ای یه بار چهارشنبه یا پنج شنبه انجام میدم چون اگر بخوام همش دستمال بکشم آرتروز گردن و دست میگیرم چون تا من تمیز کنم بچه ها میافتن دنبالم دست میزنن به همه جاو لک میندازن. و درنهایت حموم و سرویس رو با شوینده میشورم و دستمال میکشم.بعدشم خودم دوش میگیرم