2777
2789
عنوان

ترفندای تمیزی خونه با بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 51 پست
منم دو سه هفته دیگه اسباب کشی دارم چجوری میخوای خونتو بچینی؟

مادرم اینا میان برای کمک 

و البته خواهر شوهرم 

هرچند برام سخت میشه با ی بچه 

اما خب چاره ای ندارم 

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
مادرم اینا میان برای کمک و البته خواهر شوهرم هرچند برام سخت میشه با ی بچه اما خب چاره ای ندارم

من مامانم میگه به کسی نگو 

مادرشوهرم میگه میایم کمکت 

اونقدر به این مسئله فکر کردم که نمیدونم باید چیکار کنم

البته هنوز تعمیرات خونه تموم نشده تقصیر شوهر بی خیالمه🤐اعصابمو خورد کرده 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مامانم میگه به کسی نگو مادرشوهرم میگه میایم کمکت اونقدر به این مسئله فکر کردم که نمیدونم باید چیک ...

نه من به همه گفتم بیان کمک

با این شرایط بارداری و بچه خودم که نمیتونم تنهایی همه رو جابجا کنم بچینم 

ما هم خونه خریدیم از موعدی ک قرار بود فروشنده تحویل بده دوماه گذشته اما تحویل نمیده خودش داره خونه می‌سازه کار داره 

شوهر منم بی‌خیاله اگه اصرار می‌کرد تا حالا خونه رو تخلیه کرده بودن ما هم اسباب کشی منم ذهن آروم 

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

اگه خونتون اتاق برا بچه ها داره کاری کن عادت کنن تو اتاقشون شلوغ کاری و بازی کنن و تو اشپزخونه و پذزیرایی رو کثیف نکنن

اتاق خودشون هم روزی یا چند روزی یه بار تمیز کن

اینجوری کارت راحت میشه

حتی برا غذا هم یه موکت مخصوص غذا بزار زیر سفره تا فرش تمیز بمونه

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

سلام عزیزم.خوبی.ان شاءالله به سلامتی فارغ بشی.گلم منم سه تا بچه دارم.کوچیکه و وسطی شیر به شیر بودن.چند ماهه اول که تازه دخترم به دنیا اومده بود   خونه واقعا میترکید‌ یعنی هیچی سر جاش نبود.ولی من شبا که بچه ها میخوابیدن به کارام میرسیدم یا صبح زود از خوابم میزدم میرفتم اشپزخونه غذا درست میکردم ظرفا رو میشستم ودستمال کشی  و گرد گیری میکرم لباسشویی روشن میکردم.

ولی به مرور شرایط بهتر شد.

من نمیذاشتم کارا رو هم تلمبار بشه.من با اون شرایطیکه داشتم دوتا بچه کوچک یه دختر مدرسه ای باز هم هر شب(چون همسرم شبا خونه بود و میتونست کمک حالم باشه )جارو برقی میکشیدم و کمدا رو مرتب میکردم‌اسباب بازیا رو جمع میکردم.من خودم رو تمیزی خونه حساسم و هرچیزی که کثیف میشد و زود تمیز میکردم.

نه دختر من قربونش برم شیطونه ..هرچی دستش بگیره میماله به فرشا..خودمم باردارم نمیتونم بشورم میخام بدم ...

میتونی روفرشی  موکت پهن کنی

اگه ماشین لباسشویی داشته باشی بزاری داخل لباسشویی شوهرت بزاره جایی خشک بشه

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

نه من به همه گفتم بیان کمکبا این شرایط بارداری و بچه خودم که نمیتونم تنهایی همه رو جابجا کنم بچینم م ...

دقیقا گلم.

صاحب خونه قبلی ماهم خونه راخالی نمیکرد بزور بیرونش کرد شوهرم ولی چه فایده خواهر الان یکماهه خونه خالیه سرامیکش مونده کابینت هم مونده سر جمع دو هفته کار نداره اما شوهرم هر شب میره دوتا آجر میکنه میاد 🤐اعصاب برام نذاشته 

ازینور خونه زندگیمو چرک برداشته تمام فرشامو دخترم با گواش و آبرنگ پر کرده

بعد هم آبان نذر اش دارم میترسم به اون موقع نرسه خونم 

برام دعا کن گلم 

سلام عزیزم.خوبی.ان شاءالله به سلامتی فارغ بشی.گلم منم سه تا بچه دارم.کوچیکه و وسطی شیر به شیر بودن.چ ...

افرین واقعا خدا قوت عزیزم منم دلم میخواد تمیز کنم خونمو اما نمیتونم بی حوصلم 

چیکار کنم روحیه بگیرم انگیزه بگیرم

دقیقا گلم.صاحب خونه قبلی ماهم خونه راخالی نمیکرد بزور بیرونش کرد شوهرم ولی چه فایده خواهر الان یکماه ...

همسرحانت کار خونه رو تفریحی انجام میده 

بعضیا کارکرد نشون اینجوریه 

اشکال ندارد همش درست میشه 

نگران نباش

همسرحانت کار خونه رو تفریحی انجام میده بعضیا کارکرد نشون اینجوریه اشکال ندارد همش درست میشه نگران نب ...

فقط یه کوچولو بهش حق میدم😅صبح تا شب سرکاره شب که میاد ده میریم تا ۱۱ و ۱۱ ونیم یکم کار میکنه میایم خونه شام میخوره بیهوش میشه

فقط یه کوچولو بهش حق میدم😅صبح تا شب سرکاره شب که میاد ده میریم تا ۱۱ و ۱۱ ونیم یکم کار میکنه میایم ...

خب دیگه بنده خدا صبح تا شب سر کاره 

تایم استراحت هم می‌ره اونجا

خسته میشه 

روزای تعطیل مثل جمعه ها برای همچین کارایی خوبع