2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 44 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آدمها خودشون تصمیم میگیرن کی باهاشون چطور رفتاری داشته باشه

این درستع ولی شما وقتی تو موقعیتش فرار بگیری میبینی بعضیا اینقد وقیح هستن که کاری به این ندارن شما چکار میکنی نیش خودشون و میزنن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

عزیزم اککککثر آدما در این حد با خانواده شوهر مشکل دارن. دیگه بخوای هی غر بزنی هی دعوا و بحث با شوهرت درست کنی نمیشه که.

اتفاقا تو هم از چشم شوهرت میفتی 

اونا خانواده شن نمیتونه ببینه بهشون بی احترامی بشه.از طرفی چون خانواده شن، واقعا حرفای اونا به نظرش خیلی هم فاجعه نیست.

احتمالا هم اونا مستقیم چیزی بهت نمیگن. تیکه میندازن. مردها هم تیکه زنونه رو سخت متوجه میشن

کار خوبی کردی دوری و دوستی

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

خدا وکیلی چرا همه اینجا با خانواده شوهر مشکل دارن درک نمیکنم

اخه خودشون با خانواده شوهر مشکل دارن حق با خودشون میدونند بعد جالبه عروس باهاشون مشکل داره ایراد رو از عروس میدونند میگن عروسمون بی چشم و رو هستش چقدر بهش محبت کردیم آخر هزار تا فتنه درست کرد 

کلا خانم‌های ایرانی در هر موقعیت و جایگاهی خودشون رو محق میدونند 

این درستع ولی شما وقتی تو موقعیتش فرار بگیری میبینی بعضیا اینقد وقیح هستن که کاری به این ندارن شما چ ...

ادمهایی ک الکی نیش میزنن باید آدم حساب نکرد تا بیشتر بسوزن یعنی به جوری باهاشون رفتار کرد که از عصبانیت تو خودشون پودر شن

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

وای مادر شوهر من یه متلکایی می‌انداخت تا چند روز میموندم گریه میکردم وقد دعوت کردیم منو شوهرم بخاطرش ....ولی الان دیگ جوابشو نو میدم ....زبون ک‌نیس انکار افعیه

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه خودشون با خانواده شوهر مشکل دارن حق با خودشون میدونند بعد جالبه عروس باهاشون مشکل داره ایراد رو ...

بهترین راه آدم حساب نکردن و نشنیدن حرفهای مسخرشون بخدا اگه آدم حساب نکنید و نشون بدین براتون هیچ ارزشی نداره یک جوری میسوزن که دیگه غلط بکنن کاری کنن

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
عزیزم اککککثر آدما در این حد با خانواده شوهر مشکل دارن. دیگه بخوای هی غر بزنی هی دعوا و بحث با شوهرت ...

نه مستقیم میگن. خواهرش به شوهر من پیام داده بود زنت بی فرهنگه و خانواده درستی نداره. من اینو اتفاقی تو گوشی شوهرم دیدم. 

مادرش مستقیم میاد میگه بابات چرا هیچی به پسر من نمیده. و...