2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 44 پست
نه مستقیم میگن. خواهرش به شوهر من پیام داده بود زنت بی فرهنگه و خانواده درستی نداره. من اینو اتفاقی ...

و شما اون پیامو دیدی چیزی نگفتی؟

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
شعار نده خواهش میکنم

شعار نی دارم با همین سبک زندگی میکنم 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا وکیلی چرا همه اینجا با خانواده شوهر مشکل دارن درک نمیکنم

دقیقا به این دلیل که آقایون بلد نیستن رابطه ی همسر و خانواده شونو مدیریت کنن 

آقایون در مورد نحوه ی برخورد و میزان احترام دو طرف تعیین کننده هستن 

و ۹۰ درصد آقایون در ایران اینکارو بلد نیستن

دقیقا به این دلیل که آقایون بلد نیستن رابطه ی همسر و خانواده شونو مدیریت کنن آقایون در مورد نحوه ی ب ...

باور کن آدم حساب نکردن خیلی جواب سوزنده ای داره

باور کن آدم حساب نکردن خیلی جواب سوزنده ای داره

اخه الان این خانوم از رفتن امتناع کرده اما شوهرشون خودش رفته و زندگی شخصی خودشون به چالش کشیده شده 

خانوم خوشحال نیست چون همسرش به تنهایی رفته

آقا هم خوشحال نیست چون همسرش نرفته باهاش

پس این ادم حساب نکردن خانوم به نفعش نبوده و باعث ارامشش نشده 

بدتر بهمش ریخته و حس نارضایتی از همسرش داره 

اما اگه آقا مدیریت بلد بود اصلا نمیگذاشت کار به اینجا برسه

به خواهرش پیام دادم.اومد گفت خواهر من حالا یه پیامی داده، تو اشتباه کردی خوندیش.و اشتباه کردی جواب د ...

چ پررو 

من اوروز خواهرش و مادرش میخاستن برن تفریح زنگ زدن به شوهرم بیا بریم ینی منو بخاطر بارداریم بهونه کردن نگفتن شوهرمم گفت نمیتونم بیام بعدش بهم گفت تو تنها بودی ناسلامتی من متاهلم هر جا بریم باید باهم باشیم 

خواهر و مادرش همینو بهونه کردن باهاش قهر کردن خداروشکر 

وای خیلی با حرفاشون عذابم میدادن الانم میدونم پیش هم حرفمو میزنن باورت میشه خواهرشوهرم میومد خونه من شوهرمم چون شهر دیگه سرکار بود هر چی تو خونه من میدید حتی مهمون برام میومد سریع به مادرش آمار میداد

خدا کنم دیگه هیچوقت با شوهرم گرم نگیرن آرامش نداشتم از دسشتون 

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی 💓متعهد 

به خواهرش پیام دادم.اومد گفت خواهر من حالا یه پیامی داده، تو اشتباه کردی خوندیش.و اشتباه کردی جواب د ...

من شوهرم میگه بدبختو بی زبون نباش هر کی حرفی بهت زد تو ام با خنده جوابشو بده حتی پدر و مادرم چون ایجور دیگه جرات نمیکنن چیزی بگن متأسفانه من بی زبونم شوهرمم عصبانی میشه ازم میگه زرنگ شو نزار کسی تو زندگیت دخالت کنه 

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی 💓متعهد 

نه مستقیم میگن. خواهرش به شوهر من پیام داده بود زنت بی فرهنگه و خانواده درستی نداره. من اینو اتفاقی ...

اون پیام که دیدی به نظرم مشکل خودت بوده

هرکس ممکنه هرچیزی بگه. به برادر خودش گفته. شما حق نداشتی وارد حریم خصوصی شون بشی. در دهن خواهرش و شاید نتونه ببنده. حتی شاید بنا به شرایط نتونه جوابشم بده. 

مادرشوهرتم اینی که گفته بی احترامی نیست. حرفی زده میتونی جوابی بدی...

درسته حرفش مفت بوده،

ولی بی احترامی نیست اسمش

والا راست گفته هم رفتی فوضولی کردی هم جواب دادی؟؟؟خودت تنت میخاره واسه دعوا

خب غلط کرده به شوهر من درباره من پیام میده. 

اصلا من نبینم. اون آدمه میاد به من و خانوادم توهین میکنه؟ 

خب غلط کرده به شوهر من درباره من پیام میده. اصلا من نبینم. اون آدمه میاد به من و خانوادم توهین میکنه ...

مسئله آدم بودن و نبودنش نیست 

مسئله اینه که به شما ربطی نداره 

چه خوشت بیاد، چه نیاد.

شوهرتو اسیر و برده نگرفتی که