2777
2789
عنوان

خدایی چخبرهههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 2021 بازدید | 144 پست
هیچ وقت اینو با قاطعیت نگو من امیدوارم همسری نصیبت بشه که حامی باشه . اتفاقا گاهی حمایت پدرا به خاطر ...

اره موافقم نمیگم همسر خوب نیس

ولی من به پدر اعتماپ بیشتری دارم

نمیدونم چرا

خون اون تو رگاته پشتتو خالی نمیکنه

ولی همسر پیوند اسنادی هس پیوند ی کاغذه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی پدر مقدسهشوهر جدا شی دیگه غریبساونی که تا اخر عمر باهات میمونه پدرتهمیگن دختر فلانیه

اره ولی دختر فامیل ما پدرش فقیر بود خب،بعد با یه پسر معمولی ازدواج کرد بعد یه مدت پسره کارش گرفت و الان بچه داره کسب و کار خودشم راه انداخت با کمک شوهرش پدرش پولی نداشت براش کاری کنه

خب فکردم این ورا خبره🥹🥹وقتی تو دام افتادم دیدم ن بابا هیچی نیس خیلی دلم میخاد برگردم مجرد شم🥺حیف ...

الهی عزیزمممم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
اره ولی دختر فامیل ما پدرش فقیر بود خب،بعد با یه پسر معمولی ازدواج کرد بعد یه مدت پسره کارش گرفت و ا ...

ای بابا🥲

گفتم حتی همسرشم اجازه بدهیه سری محدودیت های دیگه ایجاد میشه از طرف جامعه

نه واقعا اینجوری نیست عزیزم من ۳۹ سالمه قبول کن بیشتر از شما تو جامعه گشتم بخصوص الان که دیگه خیلی محدودیت ها وجود نداره این رفتار ماهاست که باعث محدودیت میشه. من خیلی ها رو میشناسم که متاهلن مدام با دوستان مسافرت میرن هیچ مشکلی هم ندارن همسرشونم همراهی میکنه نمیگم زیادن ولی هستن و بستگی به انتخبت تو ازدواج داره

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
احمقن دیگه 20 سالگی خیلی زوده😐بعد بچه دار شدن؟؟؟ دیگه ای مرحله خیلی خیلی بده

حماقت یعنی دخالت توی زندگی بقیه و نظر دادن درباره چیزی که به ما مربوط نمیشه و صحبت کردن با ناسزا. 

🤭

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
نه واقعا اینجوری نیست عزیزم من ۳۹ سالمه قبول کن بیشتر از شما تو جامعه گشتم بخصوص الان که دیگه خیلی م ...

من میگم شوهر هیچ اصلا

اون بکنار

جامعه دید خوبی نداره به خانمی که متاهله هر روز اینور اونور باشه 

25/26سن بالا نیس

میگم که من دیدم کسی که ۱۴ سالگی ازدواج کرده و جدا شده. و همینطور کسی که ۱۴ سالگی ازدواج کرده و خوبه زندگیشون.

و دیدم کسی رو که ۳۰ سالگی با شغل خوب با یه آدم خوب ازدواج کرده و همینطور کسی که ۳۰ سالگی با شغل خوب با یه آدم ۲۰ سال بزرگتر ازخودش ازدواج کرده.

هر کس یه جوری زندگی میکنه و به نظرم زندگی همه سختی خودشو داره. ولی من ۱۸ تا ۲۵ رو میپسندم برا ازدواج.

حماقت یعنی دخالت توی زندگی بقیه و نظر دادن درباره چیزی که به ما مربوط نمیشه و صحبت کردن با ناسزا. 🤭

اینی که شما میگی

زندگی خصوصی نیس

عمومیه

سن ازدواج اومده پایین

یه دختریم میخواد مستقل شع خانواده هایی هستن که میگن وایی فلانی شوهر کرد تو نکردی تو موندی در حالیکه واقعا ظلم به بچس

ازدواج جز مسئولیت چیزی نداره

شانسیه،خواهرشم ازدواج کرد پسره یه عروسی خوب براش گرفت و زندگی خوبی ساخت باباش پول آرایشگاهی که پسره ...

خوشبخت بمونن

اتفاقا وقتی ما همه تو یه جامعه زندگی میکنیم این جمله ی زندگی خودشه خیلی بی معناستچون همه افراد تو جا ...

این درباره مسائل اجتماعی درسته. 

اما اینکه دوستم ۲۰ سالگی ازدواج کنه یا ۲۵ سالگی یا ۳۰ سالگی چه تاثیری در زندگی من داره؟ 

سن ازدواج چه تاثیری در زندگی دیگران داره؟ 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸