۲۰ سالگی میتونی با رفیقت بری مسافرت مجردی عشق کنیولی ازدواج کردی حتی همسرتم پایه باشعیه سری کارا و م ...
نه واقعا لزوما اینطوری نیست عزیزم همه مردا محدودیت ایجاد نمیکنن من تو میتونی با دوستاتم بری مسافرت ولی خب بعضی خانوما چون متقابلا قبول نمیکنن همسرشونم با دوستاش مجردی بره سفر اینو محدودیت میدونن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هیچ وقتتتتت شوهر تورو از پدرت بیشتر دوست نخواهد داشتبهترینننننن حمایتو پدر میکنه
هیچ وقت اینو با قاطعیت نگو من امیدوارم همسری نصیبت بشه که حامی باشه . اتفاقا گاهی حمایت پدرا به خاطر اون عسق پدرانه ای که دارن و محتاطانه تره بیشتر محدودت میکنه تا همسر که تقریبا هم سنین و عین دوست همه جوره پایه و همراهته میگه برو جلو همه جوره هواتو دارم...
ببین من با اینکه پدر اولین عشق و بزرگترین حامیه یه دختره کاملا موافقم و خودمم همین پدر رودارم که هنوزم حامیمه عین کوه پشتمه ولی حمایت همسر شجاعت و جسارت بیشتری بهت میده