2777
2789
عنوان

خدایی چخبرهههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 2021 بازدید | 144 پست
کجاش عجیبه عزیزم .خیلیا زود ازدواج کردنو افتخار میدونن .فک میکنن چون زود گرفتنشون خیلی خاصن و برتری ...

😑چی بگم والا

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
۲۰ سالگی میتونی با رفیقت بری مسافرت مجردی عشق کنیولی ازدواج کردی حتی همسرتم پایه باشعیه سری کارا و م ...

نه واقعا لزوما اینطوری نیست عزیزم همه مردا محدودیت ایجاد نمیکنن من تو میتونی با دوستاتم بری مسافرت ولی خب بعضی خانوما چون متقابلا قبول نمیکنن همسرشونم با دوستاش مجردی بره سفر اینو محدودیت میدونن 

مولاست حسین.... آقاست حسین ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته اما متاهل باشن اتفاقا راحتتر مستقل میشن شوهره حمایت میکنه

هیچ وقتتتتت شوهر تورو از پدرت بیشتر دوست نخواهد داشت

بهترینننننن حمایتو پدر میکنه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
پس امیدوارم پشیمون نشن... آدم یا ازدواج نمیکنه یا با کسی ازدواج میکنه که بعد چندسال نگی چه غلطی کردم

اخ اخ دقیقا

چطوره ک ازدواج مشکل داره تو سن پایین ولی رابطه داشتن و ... مشکل نداره برا بعضیا رابطه است رابطه است ...

چون تا ازدواج 5/6سال زمان میبره و هم میشناسن همدیگه رو

هم سنشون بیشتر میشه

چی بگم والا ...شاید بعضیا تو شرایط سختی هستن و تنها راه فرار از زندگیه الانشونو تو ازدواج میبینن

اخه میگه موفقیت برسه که چی

زبان یاد بگیره ک چی

چی بگم والا نمیدونم

بعد اینکه سن هم بالاتر رفت نمیگم پیدا نمیشه ولی سخت پیدا میشه خاستگار خوب. و ممکنه هیچ وقت مثه خاستگ ...

25/26سن بالا نیس 

نه واقعا لزوما اینطوری نیست عزیزم همه مردا محدودیت ایجاد نمیکنن من تو میتونی با دوستاتم بری مسافرت و ...

گفتم حتی همسرشم اجازه بده

یه سری محدودیت های دیگه ایجاد میشه 

از طرف جامعه

بستگی داره بعضیا خیلی خوبن از پدر دختر هم بهترن

ولی پدر مقدسه

شوهر جدا شی دیگه غریبس

اونی که تا اخر عمر باهات میمونه پدرته

میگن دختر فلانیه

سقف آرزوهاش کوتاهه ...درکش تا همین حد خلاصه شده ...چیزی بیشتر نمیخواد

وای دقیقا

اگه نظر شما نبود داشتم شک میکردم نکنه مشکل از منهههه

هیچ وقتتتتت شوهر تورو از پدرت بیشتر دوست نخواهد داشتبهترینننننن حمایتو پدر میکنه

هیچ وقت اینو با قاطعیت نگو من امیدوارم همسری نصیبت بشه که حامی باشه . اتفاقا گاهی حمایت پدرا به خاطر اون عسق پدرانه ای که دارن و محتاطانه تره بیشتر محدودت میکنه تا همسر که تقریبا هم سنین و عین دوست همه جوره پایه و همراهته میگه برو جلو همه جوره هواتو دارم...

ببین من با اینکه پدر اولین عشق و بزرگترین حامیه یه دختره کاملا موافقم و خودمم همین پدر رو‌دارم که هنوزم حامیمه عین کوه پشتمه ولی حمایت همسر شجاعت و جسارت بیشتری بهت میده

مولاست حسین.... آقاست حسین ...